Zoeken
 


Waar is het Zwitserse en Duitse goud?

Laatste wijziging: dinsdag 4 september 2012 om 11:08, 3838 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 4 september 2012

In het verleden hebben veel landen een deel van de goudvoorraad opgeslagen in de Verenigde Staten, zo ook Duitsland en Zwitserland. Al langere tijd zijn deze bezig met de FED om erachter te komen wat er met het goud is gebeurd wat de landen in de Verenigde Staten hebben opgeslagen. De FED wil echter niet meewerken en geeft aan dat de goudreserve nog steeds aanwezig in de kluizen in de VS.

De FED heeft voor het laatst inzage in de goudreserve gegeven in de jaren zeventig, waarna de kluizen op slot zijn gegaan en er nooit meer iemand inzage heeft gehad in de voorraad. Algemeen bekend is dat de FED veel goud heeft beleend en onderbeleend, waardoor er mogelijk minder goud aanwezig is in de kluizen dan op papier is vastgesteld. Sommige mensen beweren zelfs dat er helemaal geen goud meer aanwezig is omdat alles zou zijn beleend om dure leningen te kunnen financieren.

Referendum
Zwitserland zou zelfs op het punt staan om een referendum uit te roepen om het volk te vragen of het goud wat is opgeslagen in de VS terug te halen binnen de landsgrenzen. De grote vraag is echter of de VS aan de aanvraag kan voldoen wanneer de Zwitserse bevolking massaal kiest voor het terughalen van de goudreserve.

Ron Paul
Niet alleen Duitsland en Zwitserland zijn al langere tijd op zoek naar de waarheid achter de goudreserve in de VS. Het is bekend dat senator Ron Paul al langere tijd bezig is om via de Senaat toestemming te krijgen om een audit te laten uitvoeren op de opgeslagen goudreserve. Echter wil ook de Senaat niet meewerken met het verstrekken van deze goedkeuring.

Wat heeft de FED te verbergen? Wanneer blijkt dat alle goudreserve in de VS niet meer bestaat of is verdwenen zal de goud bubbel keihard barsten!Bron: goudbubbel.nl

Voeg toe aan: