Zoeken
 


De invloed van medicinale cannabis op de menselijke gezondheid (video)

Laatste wijziging: dinsdag 21 augustus 2012 om 21:04, 3221 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 augustus 2012

De invloed van Medicinale Cannabis op de Menselijke Gezondheid is een documentaire die mythes doorbreekt en boordevol informatie zit.

Artsen en vooraanstaande onderzoekers vertellen over medicinale cannabis en de bewezen effecten op de menselijke gezondheid.

Ontdek wat de conclusies zijn van meer dan 15.000 wetenschappelijke onderzoeken en medische proeven, welke aandoeningen kunnen worden genezen met behulp van medicinale cannabis en hoe het meer dan 5.300 jaar geleden al werd gebruikt als medicijn. Ontdek dat enkel door de overheid gefinancierde studies bewust laten zien dat cannabis negatieve effecten heeft op de gezondheid, welke mythen er zijn over de negatieve effecten van cannabis en wat de wetenschap te zeggen heeft over al deze onderwerpen.

Deze film biedt het meest uitgebreide overzicht van het echte wetenschappelijke onderzoek naar ’s werelds meest controversiële plant.

 

Bron: Marijuanamovie.org



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: