Zoeken
 


Video: Spectaculaire nieuwe beelden Baltische Zee anomalie, laatste update 11 Juli 2012

Laatste wijziging: donderdag 12 juli 2012 om 09:26, 4757 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 12 juli 2012

Tja, wij weten ook niet helemaal zeker wat hiervan te denken maar als we de maker van deze video moeten geloven dan wordt ons niet helemaal de waarheid verteld over wat er op de bodem van de Baltische Zee ligt.

Volgens de uploader wordt ons maar een gedeelte van de sonarbeelden getoond en niet het hele plaatje. We adviseren je om de hele video af te kijken. Als wat er wordt beweerd waar is dan zal je behoorlijk verrast worden

De maker van de video toont ons de gehele sonarfoto en dat maakt het mysterie er alleen maar groter op. Niet alleen blijkt uit die beelden dat er drie objecten liggen maar dat ze uiteindelijk allemaal deel waren van een groter object van maar liefst 300 meter lang..

Wie het weet mag het zeggen en je kunt onderaan de post reageren. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat er nog komen gaat. Wil je direct “skippen” naar de nieuwe beelden sla dan ongeveer twee derde van de video over..

Hier is de video

Bron: Quasi Mundo.comBron: quasi-mundo.nl

Voeg toe aan: