Zoeken
 


Mensheid moet verdwijnen volgens VN

Laatste wijziging: dinsdag 26 juni 2012 om 08:54, 3856 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 26 juni 2012

VN-insiders geven klimaatleugens toe, en zeggen dat de mensheid moet verdwijnen. VN onderwijst kinderen dat mensen vergif zijn voor de planeet. Steeds meer Britten willen dat hun land uit de VN treedt.

Anti-globalistische groepen zoals CFACT zijn de afgelopen dagen in staat geweest te infiltreren in de VN klimaattop in Brazilië. Wat ze daar van VN insiders te horen kregen was ronduit schokkend. Niet alleen werd toegegeven dat het ‘klimaat’ en ‘Global Warming’ puur verzonnen voorwendselen zijn die als enige doel de ondergang van het rijke Westen hebben, maar ook dat de uiteindelijke doelstelling van de door extreem linkse ideologen bestuurde VN niets minder dan het wegvagen van vrijwel de complete mensheid van onze planeet is. Bedenk dat ook in Nederland lokale overheden zich hebben aangesloten bij dit ronduit duivelse ‘Agenda-21′ programma.

Lord Monckton, één van de bekendste en felste tegenstanders van de globalistische VN milieuagenda, sprak met Infowars voorman Alex Jones over de bevindingen van CFACT in Rio de Janeiro. Het in 1888 gebouwde beeld van Jezus Christus boven Rio, dat voor de gelegenheid in gifgroen licht werd gezet, bleek gedurende vrijwel de hele klimaattop onzichtbaar door laaghangende bewolking en zware regenval. ‘De Almachtige moet dus wel een gevoel voor humor hebben,’ aldus Lord Monckton.

Geheimhouding
Tijdens Rio+20 waren niet-overheidsorganisaties zoals CFACT voor het eerst niet welkom bij de officiële zittingen en werd de officiële onderhandelingstekst -die overigens al vóór de conferentie werd vastgesteld!- eveneens geheim gehouden. Waarom plotseling deze censuur?
Volgens Lord Monckton werd hiertoe besloten omdat er tijdens en na de vorige conferenties grote verontwaardiging onder het publiek ontstond toen bekend werd welke extreme anti-humane doelen de VN in samenwerking met milieuorganisaties en de meeste ‘groene’ partijen nastreeft.

Hypocriete elite
Rio+20 zou volgens de VN een ‘transparante’ bijeenkomst zijn, maar het tegendeel was het geval: niemand werd zelfs maar in de buurt van de onderhandelingsdelegaties gelaten. Ook werden de besproken onderwerpen zorgvuldig geheim gehouden tot het einde van de conferentie, toen de conclusies simpelweg aan het publiek werden medegedeeld als (zogenaamde) vaststaande ‘feiten’.
De afgezanten, die op de conferentie bespraken hoe ze het beste de zogenaamde ‘carbon footprint’ (Co2 of ecologische voetafdruk) van de Westerse burger kunnen verminderen, hadden daar zelf overigens geen enkele boodschap aan. Veel van deze ‘milieubewuste’ vertegenwoordigers kwamen namelijk met hun eigen privéjet naar Brazilië. Klaarblijkelijk acht de hypocriete elite -zoals gebruikelijk- zich zelf te goed voor hun eigen ‘duurzame’ milieuprogramma.

Agenda-21 maakt einde aan welvaart Westen
Lord Moncton: ‘Ze beseffen dat het voorbij is. De wereld is cynisch geworden. Vorige week hebben onze mensen weten te infiltreren in de wereldtop van de International Local Government Group (ICLEI) in Bello Horizonte, die parallel aan de conferentie in Rio werd gehouden en waar zo’n 1000 gedelegeerden aan deelnamen.’ Op naar buiten gelekte video opnames is te zien hoe de aanwezigen zich tegoed deden aan uiterst luxueuze en verkwistende maaltijden, die werden gelardeerd met modieuze optredens van de nodige schone dames.
De ICLEI zorgt ervoor dat het ‘Agenda-21′ programma van de VN, dat volgens Moncton ‘feitelijk een einde maakt aan het Westen’, op lokaal en provinciaal niveau wordt doorgevoerd. ‘Deze mensen, die niet wisten dat wij daar ook waren, besloten in onderlinge gesprekken dat ze niet langer het woord ‘milieu’ of ‘klimaatverandering’ zullen gebruiken, omdat ze beseffen dat het gewone volk er niet langer intrapt. Daarom moesten ze wat anders verzinnen.’

Bijzonder is dat in de van tevoren opgestelde onderhandelingstekst wordt erkend dat het grootste probleem van de wereld niet klimaatverandering is, zoals al jaren wordt beweerd, maar armoede. ‘De top heeft nu dus officieel het hele klimaatverhaaltje losgelaten, ook al wordt het elders in de tekst nog wel genoemd.’

Insiders bevestigen milieu- en klimaatleugen
De CFACT infiltranten kregen van de ICLEI gedelegeerden alle ins en outs te horen over hoe zij de mensheid letterlijk hebben misleid door het ‘milieu’ en het ‘klimaat’ als excuus te gebruiken voor het invoeren van torenhoge Co2 belastingen en het herverdelen van de welvaart. Nu veel kiezers deze onzinwoorden niet meer kunnen horen schakelt de linkse elite over op een andere tactiek. ‘Ze zijn namelijk bang dat ze anders niet meer serieus genomen worden, voor zover dat al niet het geval is,’ aldus Lord Monckton.

VN: Mensen zijn vergif voor de planeet
De VN wil nog altijd een vorm van een wereldregering invoeren en richt zich nu in de eerste plaats op lokale overheden. ‘Iedereen die waarde hecht aan de democratie zou zeer bezorgd moeten zijn nu ze niet langer open en eerlijk voor hun doelen willen uitkomen. Wat ze namelijk écht willen is absolute totalitaire macht… Hiervoor maken ze zelfs misbruik van kinderen. Die krijgen bijvoorbeeld posters uitgedeeld waarop de Zon als ‘dokter’ de diagnose stelt dat de Aarde ‘ziek’ is, en dat deze ziekte de mensheid is. Met andere woorden: deze linkse extremisten onderwijzen kinderen dat mensen vergif zijn voor de planeet en daarom moeten worden uitgeroeid. Erger dan dit kan het niet worden.’

Deze VN propagandacampagne wordt stapsgewijs over het hele Westen uitgerold, met verwoestende gevolgen. Zo was er een bericht dat kleuter- en basisschoolkinderen in de Amerikaanse stad Austin huilend thuiskwamen omdat ze op school te horen hadden gekregen dat mensen smerige en duivelse wezens zijn die de aarde vernietigen. Volgens Lord Monckton zijn deze praktijken in Groot Brittannië illegaal en worden ze geclassificeerd als kindermisbruik.

‘Britten mogelijk uit de VN’
Alex Jones: ‘Deze mensen (van de VN en de milieubeweging) zijn het slijk der aarde. Zij willen totale controle over alle natuurlijke hulpbronnen. Scholen worden door deze criminele vuiligheid in heropvoedingskampen veranderd.’ Lord Monckton roept iedere ouder op zich actief op te stellen en deze onder het mom van het ‘redden van de planeet’ tegen hun kroost geuite schandalige dreigementen, die niets anders zijn dan puur mentaal kindermisbruik, te stoppen.

In Groot Brittannië gaan er daarom steeds meer stemmen op om de VN helemaal de rug toe te keren – een besluit dat -indien ooit genomen- gezien het feit dat bijna alle Nederlandse politieke partijen achter de globalistische agenda van de tirannieke VN staan in ons land jammer genoeg waarschijnlijk geen navolging zal krijgen.


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: