Zoeken
 


Het geheim van de boom die de atoombom overleefde: Diospyros Kaki

Laatste wijziging: maandag 23 april 2012 om 10:36, 4495 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 23 april 2012

Henk Fransen) De Tweede Wereldoorlog is beeindigd met de atoombom op Hiroshima en Nagasaki. Enerzijds zaaide de bom dood en verderf, anderzijds betekende zij het einde van een afschuwelijke oorlog. In de wijde omtrek van de atoombom stierf mens, dier en plant. Eén boom wist de destructieve werking van de atoombom te overleven: de Kaki-boom.

De Kaki-boom werd een legende en een symbool van genezing en overlevingskracht. De Nederlandse homeopaat Marijke Creveld heeft van de Kaki-boom een medicijn gemaakt. Het is een homeopathisch middel om de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling tegen te gaan.

Creveld schrijft op haar site:
‘De laatste jaren ben ik op zoek naar nieuwe homeopathische middelen. Tijdens mijn zoektocht las ik in juni 2000 over het kaki-tree project. In Leiden werd als project in het kader van de 400 jaar relaties Nederland en Japan door een Japans kunstenaar (Tatsuo Miyajima) een stek van de Kaki-boom geplant. Door Tatsuo worden stekken over de hele wereld geplant als symbool voor het overleven onder onwaarschijnlijk zware omstandigheden. Het is een vredesboodschap.

Toen ik dit las wist ik dat ik de energie van deze zeer bijzondere boom graag wilde gebruiken voor een nieuw homeopathisch middel bij kanker.’

Hoe kom je aan Kaki?
Ik test het Kaki-medicijn bij iedere client met kanker om te kijken of het voor die persoon passend is en of het aanslaat. Klik hier.

Meer over het Kaki-medicijn en hoe je het kunt bestellen lees je op de site van Marijke Creveld.Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: