Zoeken
 


The Paranormal Channel - licht op donkere zijde

Laatste wijziging: zaterdag 24 januari 2009 om 22:00, 2678 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 24 januari 2009

 

 

De eigenaren, Yvette Fielding en Karl Beattie hebben jaren naar de lancering van deze zender toegewerkt omdat bleek dat de interesse voor zo’n themakanaal groot was. U verneemt er bijna alles over paranormale gebeurtenissen, mysteries, geesten, het heelal, ufo’s, poltergeists... Om het in hun eigen woorden te zeggen 'Men werpt een lichtgevende blik op de donkere zijde'.

Paranormaal is opnieuw in. Misschien is het ook nooit 'out' geweest (denk aan het 'Zwarte Gat ' van Veronica), maar wordt de schaal waarop het onder de aandacht wordt gebracht enkel groter. Feit is dat The Paranormal Channel van start is gegaan. Voor de fan of de 'believer' in dit geval.

Deze satellietzender mikt op SF-fans en is in principe bedoeld voor de kijkers van Sky Digital, niettemin is het kanaal ook in Vlaanderen en Nederland te ontvangen via Eurobird 1. Het gaat om een initiatief van het productiebedrijf Antix uit Manchester, waar vooral documentaires worden gemaakt over Science Fiction.

De eigenaren, Yvette Fielding en Karl Beattie hebben jaren naar de lancering van deze zender toegewerkt omdat bleek dat de interesse voor zo’n themakanaal groot was.

U verneemt er bijna alles over paranormale gebeurtenissen, mysteries, geesten, het heelal, ufo’s, poltergeists... Om het in hun eigen woorden te zeggen 'Men werpt een lichtgevende blik op de donkere zijde'. En daarvoor schuwt men zelfs geen comedy. Al blijven kinderen toch beter uit de buurt.

The Paranormal Channel zendt elke dag FTA (Free To Air) uit, vanaf 19.00 uur via de Eurobird 1 (28,5° Oost). Wie dus al de Britse BBC, ITV, etc... via de Astra 2 (28,2° Oost) kan bekijken, zit dus goed. Afstemmen kan via de frequentie 11.488 GHz (V) met Sym:27.500 en FEC:2/3Bron: aquariusage

Voeg toe aan: