Zoeken
 


Mogelijk baarmoederhalskanker, met of zonder inenting?

Laatste wijziging: donderdag 22 januari 2009 om 18:49, 2129 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 22 januari 2009

 

vaccin-baarmoederhalskanker.jpg

Cervarix heet het nieuwe middel dat de wereld mogelijk “gaat redden” van baarmoederhalskanker.

Wij waren destijds net zo blij met DDT en Softanon en DES!

Waarom is er een overeenkomst met deze gevreesde namen?

Van Cervarix, het middel waarmee vanaf september 2009 alle meisjes vanaf 12 jaar worden ingeënt is nog geen enkele lange termijn schade onderzocht.

Voor het juiste perspectief: In Nederland sterven per jaar 200 vrouwen aan baarmoederhalskanker. Dat is vreselijk! Maar is dat een reden om duizenden meisjes bloot te stellen aan een middel waarvan nog niet veel bekend is?

Er zit o.a. een middel in, polysorbaat, dat onvruchtbaarheid bij muizen en ratten veroorzaakt.

Bij Cervarix is niet onderzocht of dat ook bij mensen het geval zou kunnen zijn.

In de achtergrond informatie van Gardasil (Amerikaanse variant van Cervarix) staat: “bij vrouwen die al seropositief en PCR positief zijn voor de vaccingerelateerde HPV-genotypen, is bij vaccinatie met Gardasil het risico op hooggradige prekankerleasies met 44,6% toegenomen.”

Verder vervangt geen enkel HPV-vaccin de noodzaak tot uitstrijkjes. Integendeel. Het is een groot en gevaarlijk misverstand dat men met dergelijke vaccins is beschermd tegen baarmoederhalskanker. Cervarix lijkt slechts bescherming te bieden tegen twee mogelijke stammen van een HPV-infectie.

In de officiële site van het Ministerie van Volksgezondheid wordt gezegd dat een alternatief dat weliswaar niet 100% helpt, het condoom is. Dit condoom is ook noodzakelijk om geen HIV te krijgen en zou dus toch al gebruikt moeten worden.

Op de website “News With Views” staat een artikel van Sarah Forster met de titel: “Achttien doden in verband gebracht met Gardasil” Daarnaast waren er tien spontane abortussen en zes gevallen van Guillan-Barrd Syndroom – alle sinds januari 2008!

U bent de ouder van een meisje dat in september 2009 wordt ingeënt tegen baarmoederhalskanker. Ik vraag u na te denken over het volgende:

Uw dochter is 12 jaar. De grootste kans op baarmoederhalskanker heb je als je geslachtsgemeenschap hebt. Een condoom vermindert de kans op HIV en op baarmoederhalskanker. Er zijn per jaar 600 vrouwen die baarmoederhalskanker hebben, waarvan er 200 sterven.

Een hele goede manier om op tijd behandeld te worden is het maken van een uitstrijkje. Uitstrijkjes zijn zelfs, ook NA de injectie de enige manier om baarmoederhalskanker te ontdekken en met een goede kans op herstel te laten behandelen.

In Canada worden nu al sparende operaties aan de baarmoederhals uitgevoerd, waardoor er nog kinderen kunnen op een natuurlijke wijze worden geboren.

Meisjes die al blootgesteld zijn aan het virus, waar je overigens niets van merkt, hebben een vergrote kans van 44,6% op baarmoederhalskanker.

Waarom wil de Minister dan toch deze injecties toestaan en zelfs promoten?

Dat is een goede vraag, want lange termijn onderzoeken zijn er niet geweest en de FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) schrijft dat “Gardasil” (lees Cevarix voor Nederland) “niet is getest op kankerverwekkende eigenschappen en op het risico van chromosomenschade”.

Op de site www.beschermjedochter.nl wordt deze injectie aanbevolen alsof het ‘t beste is wat je kunt doen, terwijl er niet wordt vermeld dat foliumzuur en vitamine C de meest gezonde en simpele oplossingen zijn voor het genezen van alle HPV-infecties.
Wilt u meer hierover lezen, lees dan het boek: “Chemo? Of kan ik zelf kiezen” van Drs. H.J. Trentelman. Uw dochter verwacht dat u weet wat u doet als u haar laat inenten!

Irene Schoots, gezondheidsconsulente, probeert de mensen wakker te schudden en ze zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gezondheid, en die niet langer alleen in handen van de overheid te leggen.

Heeft u nog vragen? Email dan met: helemaalgezond@gmail.com



Bron: blijfdenken

Voeg toe aan: