Zoeken
 


Stroomstoringen Rotterdam voorbode breuklijn Peellandbreuk?

Laatste wijziging: dinsdag 21 februari 2012 om 11:44, 3739 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 februari 2012

Vanuit diverse bronnen worden meldingen gemaakt van dieren die onrustig zijn, stroomstoringen, het voelen van trillingen en het horen van flinke knallen net voor de stroomstoringen gemeld worden zijn zeer belangrijke gegevens om dit te onderzoeken.

Vooral Lokale bewoners van de regio Rotterdam melden deze vreemde waarnemingen, de waarnemingen komen overeen met de meldingen die gedaan zijn in andere landen voordat breuken en of aardbevingen plaatsvonden.


Afbeelding Peelrand breuk

Nederland zal zich op moeten maken voor het openbreken van de diverse breuken die ook dwars door Nederland lopen, het gedrag van dieren word al langer gekoppeld aan voorbodes van grote rampen. Of Nederland klaar is voor dit soort catastrofale rampen valt te betwijfelen. De gang van zaken is echter vreemd omdat wie enig onderzoek doet en de ongelukken zoals stroomstoringen zich voordoen met elkaar vergelijkt niet overeenkomen met de oorzaak.

Zowel electriciens als monteurs geven overal hetzelfde weer dat op geen enkele wijze zulke grote stroomstoringen plaats kunnen vinden als er slechts een kortsluiting in een transformatorhuisje is. Dan zou slechts een deel uit vallen en niet telkens dezelfde regio worden getroffen.

Op dit moment zal de informatie worden verzameld omtrent meldingen van trillingen, het horen van knallen en de opvolgende stroom uitvallen. Let u op dat het vreemde gedrag van de dieren NIETS te maken heeft met dit soort stroom uitvallen. Wel word het gedrag van dieren in dit soort situaties 100 % gekoppeld aan voorbodes als natuurrampen.

Nederland, gebroken... Lion King musical luister maar eens goed.. Mirror land, gebroken.. doelt op Nederland.. De media vergeet echter een groot iets, de massa mensen zal als eerste de media verantwoordelijk houden voor opzettelijk achterhouden van informatie.

Vanuit bronnen word meldingen gemaakt van voorbereidingen omtrent shift. Men moet rekening houden met een serie gebeurtenissen welke samenhangen met het begrip Shift.

Let u vooral op het gedrag van dieren, slakken die massaal bomen in kruipen, vogels die massaal wegtrekken. Koeien en of paarden die in paniek raken en weg willen.. dit zijn de voorbodes van aardbevingen en catastrofale rampen gemeente Rotterdam, geen smoesjes verhalen zoals transformatorkastjes daar trapt NIEMAND meer in ...beseft u goed dat U veel uit te leggen heeft zodra dit staat te gebeuren dan heeft u wat te verantwoorden.. waarom u informatie achterhoud en miljoenen mensenlevens ONNODIG op het spel zet... Het is allang bekend dat Nederland werkt aan betere vluchtroutes vanuit het Westland en de bevolking stukje bij beetje voor wilde bereiden maar dat de kleine leugen een steeds grotere leugen werd van het achterhouden van informatie.

Lieve mensen de aankomende periode zal geen einde der tijden zijn, dit is door de media aangegrepen om paniek en angst te creëren, wel zal sprake zijn van extreem grote zonnestormen waarvan de kleine voorbodes reeds begonnen zijn ( www.solarham.com - www.spaceweather.com ) een constante reeks zonnevlammen welke langs onze atmosfeer schieten hebben een grote impact op onze leefomgeving waaronder ook aardbevingen. Alles hangt met elkaar samen en houd zich keurig aan volgorden..

Aardbevingen tsunami's alles zal met elkaar samenhangen.

Deze informatie zal nog worden aangevuld.Bron: the-embassadorion

Voeg toe aan: