Zoeken
 


Oud adviseur Pentagon en Congres: VS heeft al 60 jaar contact met aliens

Laatste wijziging: dinsdag 21 februari 2012 om 09:40, 3511 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 februari 2012

De VS zou al in 1954 een overeenkomst hebben gesloten met deze 'Grey' aliens.

 
Volgens een voormalige adviseur van het Amerikaanse Pentagon en het Congres staan de Verenigde Staten al sinds de jaren '50 in contact met buitenaardse wezens. Complotfanaten beweren dit al veel langer, maar Timothy Good is de eerste prominente academicus die publiekelijk bevestigt dat de voormalige president Dwight D. Eisenhower al in 1954 drie geheime ontmoetingen met aliens had.

Telepathische boodschappen
De ontmoetingen zouden in het bijzijn van 'veel getuigen' hebben plaatsgevonden op de Holloman luchtmachtbasis in New Mexico. Officials van de FBI en Eisenhower, die van 1953 tot 1961 president was, zouden door middel van 'telepathische boodschappen' met succes contact hebben gezocht met wezens uit het heelal.

In het BBC programma Opinionated verklaarde Good dat overheden van over de hele wereld al tientallen jaren regelmatig contact hebben met aliens. 'Aliens hebben over de hele wereld zowel formeel als informeel contact gemaakt met duizenden mensen van allerlei pluimage.' Op de vraag waarom ze niet naar bijvoorbeeld president Obama gaan antwoordde hij dat in ieder geval president Eisenhower ontmoetingen met hen heeft gehad.

De voormalige vijfsterrengeneraal, die tijdens de Tweede Wereldoorlog de bevelhebber van de geallieerden in Europa was, zou deze ontmoetingen hebben gehad in de tijd dat het Amerikaanse publiek dacht dat hij op vakantie was in Palm Springs (Californië).

Greys
Tijdens het eerste treffen zouden de aliens een 'Nordisch' uiterlijk hebben gehad, maar de uiteindelijke overeenkomst met de Amerikaanse regering zou zijn gesloten met een ras dat de 'Greys' (Grijzen) wordt genoemd.

Uit in 2010 vrijgegeven documenten van het ministerie van Defensie bleek dat de Britse premier Winston Churchill bevel lijkt te hebben gegeven diverse waarnemingen van UFO's geheim te houden. Zo zagen piloten van de RAF vlak voor het einde van de oorlog boven de oostkust van Engeland een UFO. Volgens Good zijn 90% van alle UFO waarnemingen rationeel verklaarbaar, maar zouden desondanks al miljoenen mensen échte UFO's hebben gezien.
 
 
Xander
 


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: