Zoeken
 


2012, het legendarische jaar is aangebroken

Laatste wijziging: donderdag 16 februari 2012 om 14:29, 3395 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 16 februari 2012

(Miguel Estevez) Het jaar waar al die jaren over gesproken werd is dan eindelijk aangebroken, 2012! Het jaar is nog geen twee maanden oud en we lijken een herhaling te krijgen van het begin van 2011.

Sinds het begin van 2012 blijken er wederom massale mysterieuze dierensterften op te treden. Van Arkansa, Cape Cod, China en Noorwegen tot Australië worden net als in het begin van 2011 weer massaal dode dieren gevonden.

Onze aarde

Onze aarde heeft het afgelopen jaar heel wat veranderingen meegemaakt, zoals aardbevingen, tsunami's en ander natuurgeweld. In maart van 2011 werden Japan en de wereld nog eens heel duidelijk gemaakt hoe krachtig de invloed van onze natuur is op ons en onze wereld. Niet alleen kreeg Japan te maken met de zware beving, maar ook werd het nog eens getroffen door een weergaloze tsunami. De gevolgen van deze rampen zijn nog steeds merkbaar en lijken voorlopig niet verholpen te worden.

Lees verder en bekijk alle filmpjes op earth-matters.nlVoeg toe aan: