Zoeken
 


Trekken de buitenaardsen misschien aan de touwtjes?

Laatste wijziging: zondag 12 februari 2012 om 17:23, 4036 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 12 februari 2012

De Illuminati is uit op totale wereld controle; The New World Order. Maar, wat is de reden dat ze daar mee bezig zijn? Als je kijkt naar de geschiedenis, dan zie je dat het een lange weg is.

Honderden jaren geleden waren ze er al mee bezig. Wat voor zin had het voor die mensen om aan iets te werken waar ze uiteindelijk nooit het resultaat van zouden zien.

Wat is eigenlijk het voordeel van totale wereld controle als ze al zo veel hebben. Zij kunnen doen wat ze willen, hoeven zich nooit zorgen te maken om geld en hebben eigenlijk al een onbeperkte macht. Dus, wat is hun drijfveer? Een ideologie, een geloof? Of is het misschien iets heel anders.

Wat als die Illuminati nu zelf onder controle staan. Onder controle van een buitenaards ras. Dan zou het wel allemaal heel zinvol kunnen zijn. Dit buitenaardse ras wat het liefst een beperkte wereldbevolking heeft, volledig onder hun controle en wat kan dienen als slaaf voor hun doeleinden. Het is natuurlijk een heel gewaagde theorie, maar aan de andere kant zou het wel logisch zijn.

Zeker in het kader van de verhalen op de oude Sumerische kleitabletten, waarbij de Annunaki de mensheid in de eerste plaats hebben gecreëerd als slavenras. Het zou ook een verklaring kunnen zijn voor de bloedlijnen die door de eeuwen heen in stand worden gehouden.

Het is misschien niet voor niets, dat één van hun grootheden, Alistair Crowley zijn wijsheden ontving van een entiteit LAM genaamd. Niet zo'n heel prettig uiterlijk, maar dat hebben ze eigenlijk geen van allen:

Afbeelding

Auteur: Jelle

Bron:Beforeitsnews
Bron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: