Zoeken
 


Steve Beckow: Aartsengel Michael over Onze Reis naar de Sterren - PART II

Laatste wijziging: donderdag 9 februari 2012 om 11:02, 5750 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 9 februari 2012

Kennen jullie die mop van Steve Beckow met Aartsengel Michaël over "Onze reis naar de Sterren"? Nou, ze gingen niet..

Onlangs kreeg ik van een aantal mensen een mailtje met een channeling tussen Steve en "Aartsengel Michaël".

Er zouden een aantal honderd mensen een week weg met het moederschip ( de Neptune) van de president van de Intergalactische Raad en Grener gaan. Ze zouden daar andere volkeren gaan ontmoeten, naar andere planeten reizen en zelfs Jezus/Sananda en Michaël ontmoeten.

De channeling tussen Steve en "Aartsengel Michaël" ging wat meer inhoudelijk over de reis.

Zoals de vaste bezoeker van Star-People vast wel heeft opgemerkt is dat hier geen tot weinig channelingen aan bod komen. Dit heeft natuurlijk zijn redenen. Normaliter laat ik channelingen voor wat ze zijn echter nu ga ik toch even mijn goede schoenen aan doen en jullie wat vertellen over deze channeling. Want kom op mensen wel even bij me blijven a.u.b.

Laat ik eerst zeggen dat ik andere mensen in hun waarde laat. Wie ben ik om iets te ontkennen of te zeggen dat het niet zo is. Ik weet niet in welke realiteit of waarheid de ander leeft. Ik weet niet zo 1 2 3 wat de overtuigingen, ervaringen of het gevoel is van de ander. In de werkelijkheid van de ander bestaat zijn waarheid en is voor hem levens echt. Ontkennen van mijn kant is geen optie. Of zijn waarheid nou gebaseerd is op een kosmische waarheid of dat zijn waarheid gebaseerd is op illusies van de gedachte of wellicht misleiding door het duister  is geen reden om iemand aan te vallen.

Ik zal je dan ook alleen iets vertellen wat op mijn eigen gevoel gebaseerd is. Of wat ik je vertel klopt of dikke onzin is dat moge gij zelf bepalen. Als het goed is blijft u bij uzelf. Toetst u alles wat u hoort/proeft/leest/ziet/voelt of ervaart bij uzelf. Als het goed is maakt u zelf uw ervaringen en kennis tot wijsheid en laat u zich niks wijs maken door anderen. Toch?

Oké even terug naar de channeling. Er zouden dus een aantal honderd mensen naar een moederschip gaan, andere volkeren ontmoeten, tussen de sterren reizen en zelf Jezus en Michaël ontmoeten. Nou hartstikke tof zou je denken of niet dan. Je zit vol adrenaline door deze fantastische uitnodiging en doet nog even een channeling met wat algemene en vooral praktische zaken. Toch? Precies dat doet Steve ook even.

De channeling begint met de vraag of de mensen Engels moeten spreken. Nou oké dat is op zich nog niet zoon gekke vraag. Hoewel de wezens, die ik bedoel, voornamelijk telepathisch communiceren en elke taal gewoon spreken. Zelf grapjes maken in een onbekende aardse taal is geen probleem. Het is net zoiets als intuïtie. Je weet zonder te weten hoe je het weet. De communicatie is er gewoon.

De volgende vraag wordt wat gekker. Steve vraagt of ze naar huis kunnen bellen. Uhmzzz, snel last van heimwee? Waarom zou je naar huis willen bellen? Je hebt de vetste, meest fantastische ervaring en jij wilt naar huis bellen... pff als ze mij een weekje zouden mee nemen dan hoor je wel hoe het was als ik terug kom. Bellen, daar heb je toch geen tijd voor. En ze zullen nooit mensen mee nemen waarvan men weet dat het onverantwoordelijk is. Bijvoorbeeld als er iemand op sterven ligt.

En nu komen we de in mijn ogen raarste vragen die je kunt stellen. De eerste is of je er kunt shoppen. Michaël antwoord met, ja dat er mogelijkheid bestaat om te shoppen. Ik zeg het je, je gaat een week weg in een UFO, ontmoet nieuwe volkeren en planeten en jij wilt shoppen? En hoezo shoppen, is er een wisselkoers? Werken onze pinpassen daar gewoon? Kom op, nu raak je je geloofwaardigheid wel kwijt. Grapje of geen grapje.

De volgende is ook mooi. Steve vraagt of de mensen een badpak moeten mee nemen. Ik zeg het nog een keer. Je gaat een week weg in een UFO, ontmoet nieuwe volkeren en bezoekt andere planeten en jij maakt je druk om je badpak? Denk je nou echt dat ze dat soort dingen ook niet aan boord hebben?

De betreffende reis naar het moederschip ging trouwens niet door. Er waren teveel aanmeldingen. Ja echt! Toen de rest van de wereld er van hoorde wou natuurlijk iedereen mee en tja daar was geen ruimte voor.

Zoiets is echt geen vakantie die je via sunweb kunt boeken ofzo. Mocht je al mee mogen dan hoor je dat van hun en krijg je geen kaartje en is er geen telefoonnummer of een email adres waar je je kan aanmelden. En als je ook nog leest welke mensen mogelijk nog meer op de lijst staan kun je je afvragen waarom zij worden gevraagd en of het wel zuivere koek is.

De channeling is met "Aartsengel Michaël. Nou laat mij Michaël kennen, hij zou zich hiervoor nooit belenen. Ook zal hij heel anders reageren in channelingen. Als hij daar al aan doet. Denk je nou echt dat Michaël niks anders heeft te doen dan te channelen of om aanwezig te zijn op een moederschip? Michaël heeft wel hele andere dingen aan zijn hoofd momenteel.

En zo ook Jezus. Hoe komen ze er nou bij dat Jezus daar is. Omdat Michaël dat zegt? De echte Michaël zou zwijgen waar hij is. Volgens mij is Jezus zelfs even spoorloos momenteel, die heeft zijn eigen missies.

Wat moet ik trouwens denken bij het moederschip Neptune. Zegt het woord het al?, een "nep toon", een verkeerde vibratie/frequentie?

Lieve mensen, we leven in een zeer bijzondere tijd. Er staat veel te gebeuren. Sommigen zullen dit als negatief zien of ervaren en sommige zullen dit juist met een heel ander oog waarnemen en alle gebeurtenissen nemen zoals ze komen omdat deze weten dat al wat gebeurd te maken heeft met dat ene waar we naar toe gaan en wat al momenteel gaande is.

Er is een strijd gaande tussen het licht en het duistere. Het duistere blijft nog steeds zijn aanwezigheid rechtvaardigen en deze krijgt hij ook, bewust en onbewust, van de mensheid dus erken en accepteer het zodat je het kan zien en jij nieuwe keuzes kunt maken en betere wegen kunt bewandelen.

Hoewel de aarde en al wat is zich zal verheffen naar een hogere trilling en met der tijd verlost zal zijn van het kwade, zullen zij zich op alle mogelijke manieren proberen te verzetten en zoveel mogelijke zielen proberen te misleiden.

De misleiding is de laatste tijd zich aan het verschuiven. Zoals ze de onwetende nog vast houden in bijvoorbeeld het geld en macht systemen, zo proberen ze de mensen die wakker worden te vangen in een nieuwe misleiding. En dat is bijvoorbeeld door te zeggen dat alles een illusie is, dat er fantastische buitenaardse wezens zijn die de mensheid wel gaan helpen, ze richten zelfs nieuwe politieke partijen op, brengen een natuur goeroe als Al Gore naar voren, brengen spirituele leiders en goeroes in de wereld die worden gehoord en zullen worden aanbeden door velen. Velen worden misleidt door de mooie woorden die worden gezegd en de channelingen die worden gegeven J Zoveel mooie woorden, zoveel mooie zinnen zonder enige inhoudt. Het duistere verteld u veel waarheid en toch ook genoeg leugens om u van uzelf vandaan te houden.

Laat ik wel even opmerken dat er verschillende soorten channelingen zijn die op verschillende manieren tot stand komen. Er zijn bijvoorbeeld channelingen die worden doorgegeven vanuit een lagere wereld, channelingen die worden doorgegeven vanuit een hogere wereld en in de meeste gevallen channelt iemand gewoon met zijn hogere zelf. Binnenkort zal ik in een ander artikel hier wat meer duidelijkheid over geven. Er zijn dus ook channelingen die wel zuiver kunnen zijn. Echter een channeling zegt meer over de wereld/realiteit van de  ander.

Er bestaan Wezens die de mensheid bijstaan/helpen en er zijn Wezens die hele andere plannen hebben met de mensheid. Wees waakzaam waar jij je mee verbindt en waar jij je energie op richt c.q. aan geeft! Deze tijd op aarde is de tijd van de goddelijke mensheid. Het zijn zij die oorspronkelijk de bescherming van de aarde en al wat er leeft op zich hebben genomen. De Wezens uit de hogere wereld staan de mensen bij, echter zullen ze voorlopig de mensheid met rust laten en blijven ze subjectief werken op de achtergrond. De strijd op aarde is een strijd van de mensheid. Het pad naar de nieuwe wereld is een pad van de mensheid! Hoe de mensen de nieuwe wereld zullen betreden is aan hen. Disclosure van de goede wezens waar jullie op zitten te wachten zal uitblijven. Weet wat jij je wereld binnen laat!

Waar toets jij je waarheid aan? Ben je vatbaar voor mooie woorden? Heb je zelf wel eens een (buitenaards) Wezen gezien of gesproken? Hoe weet je wat goed en minder goed is? Of ga je blindelings uit van wat een ander zegt? Ga je uit van jouw eigen ervaringen of die van een ander? Ben je nog steeds met mensen aan het mee lopen? Denk en voel je echt voor jezelf?

In deze tijd draait alles om jou! Deze veranderingen, deze transformatie is een innerlijk proces, een interne zuivering die zal weerspiegelen in de buitenwereld. Er zullen mensen sterven door natuurgeweld, er zullen mensen zijn die sterven door ziektes, er zullen hen zijn die sterven door oorlog en er zullen zij zijn die verloren gaan door misleiding.

Er is maar 1 veilige plek, 1 veilige haven. Koester deze als u die gevonden heeft.

Behoedt u voor hem die zegt dat hij God is en u heeft geschapen!

 

Sudden

 Voeg toe aan: