Zoeken
 


Pateo Kerst Special: Hoe laat is het?

Laatste wijziging: dinsdag 13 december 2011 om 11:02, 3833 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 13 december 2011

De Pateo Kerst Special (van dit jaar) is een uitgebreid essay in de vorm van een gratis, online pdf-document van 14 A4-bladzijden. De link naar dit informatieve kerstpakket is:

pateo.nl/PDF/KerstSpecial.pdf

 Dit essay legt onder andere de onderliggende betekenis van het Kerstverhaal op een wetenschappelijke wijze uit. De kern van dit essay is een onderbouwde, wetenschappelijke visie op wat ons in 2012 te wachten staat. Daartoe worden ook in het kort diverse verwijzingen naar het jaar 2012 besproken, zoals de verwijzingen die we kunnen vinden in de Bijbel, de Lange-Telling-Kalender van de Maya's, de Gizeh-piramides in Egypte, Stonehenge, en niet te vergeten de fictiereeks over de belevenissen van Harry Potter. 

Wetenschap zonder spiritualiteit is dood en zielloos. 

Spiritualiteit zonder wetenschap is fantasie en ongegrond.

 De Pateo Academia biedt de heelheid van bezielde wetenschap waarvan gegronde spiritualiteit het kloppende hart vormt. Deze wetenschap wordt Heelheidswetenschap genoemd.

Het doel van dit essay is om onze wetenschap haar bezieling terug te geven, en onze spiritualiteit weer vaste grond onder de voeten.

Wil jij in deze bijzondere tijden meehelpen om de mensheid wakker te schudden uit de misleiding door zowel de universiteiten als de kerken, verspreid deze informatie dan zo breed als mogelijk. Samen maken we het verschil!

Zeist, dinsdag 13 december 2011 (13/12/'11)

Johan OldenkampBron: pateo.nl

Voeg toe aan: