Zoeken
 


Buitenaardsen vechten om de aarde

Laatste wijziging: donderdag 1 december 2011 om 08:40, 4670 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 1 december 2011

Buitenaardsen van verschillende afkomst voeren onderling strijd om hun eigen politieke agenda te promoten betreffende de toekomst van de aarde. Dit werd mee gedeeld op de eerste UFO en Wetenschap conferentie in Johannesburg afgelopen vrijdag. De organisator, wetenschapper, onderzoeker en organisator van de conferentie, Michael Tellinger, zei verder: "Er is een gevecht gaande om de aarde door enkele zeer interessante donkere krachten". "Alle regeringen van de wereld zijn marionetten en instrumenten om de wensen van een kleine groep individuen uit te voeren. De koninklijke bloedlijnen gaan duizenden jaren terug".

Volgens hem is de Zuid Afrikaanse regering één van de belangrijkste marionetten van de buitenaardsen. Dit, omdat het land rijk is aan goud en diamanten. Alle sprekers op de eerste dag van de conferentie waren het met elkaar eens dat je net zoals bij mensen goede en kwade buitenaardsen hebt. De buitenaardsen werden vergeleken met politici die ook hun eigen agenda pushen. "De buitenaardsen kwamen naar de aarde, op zoek naar goud. Ook wij mensen hebben nog steeds een obsessie voor goud". Verder zei Tettinger dat de buitenaardse Annunaki, die ook in de bijbel worden genoemd, ongeveer 300.000 jaar geleden naar de aarde kwamen op zoek naar goud. Zij kloonden hun eigen genetische structuur en creëerden de mensen.

Iemand die via Skype ook deel nam aan de conferentie was Laura Eisenhower, de kleindochter van de ex president Dwight Eisenhower. Volgens haar werken de regeringen al geruime tijd samen met de buitenaardsen en worden de overeenkomsten met hen iedere tien jaar vernieuwd. Ook gebruiken buitenaardsen volgens haar mind control technieken en andere manieren om mensen te manipuleren. Volgens haar is o.a. HAARP verantwoordelijk voor veel van de natuurrampen zoals aardbevingen en tsunami's. "Naarmate ons bewustzijn verruimd zullen we meer en meer in contact staan met onze universele familie", zei ze verder.

Waar het uiteindelijk op neer komt is dat zowel de goede als de kwade buitenaardsen de mensheid proberen te beinvloeden. Wat dat betreft is er geen enkel verschil met mensen. En dat het voor de mensheid uiteraard beter is om te kiezen voor de goedwillende buitenaardsen.

Dat maakt meteen een einde aan het sprookje dat alle buitenaardsen goed zijn en ons zullen komen redden met een groot ruimteschip. Hun belang is in de eerste plaats hun eigen belang. Het lijken wel mensen.

Auteur: Jelle

Bron: news24Bron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: