Zoeken
 


Welcome to the Revolution!

Laatste wijziging: zondag 9 oktober 2011 om 18:06, 3562 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 9 oktober 2011

De holografische wereld - waar wij het levensspel in beleven - is niet wat het lijkt. Toch is het een mooie tijd om - de versnelling en het breekpunt van - de Revolutie van de mens te beleven en mee te maken. En dat wil ik niet voor mezelf houden, maar graag met jou delen. Het is belangrijk dat jij je innerlijke kennis herinnerd, jouw eigen ervaring en waarheid laat spreken. Voor jij een keuze mag maken met je vrije wil, is het belangrijk dat je

over alle informatie beschikt. Zonder het hele plaatje te kunnen overzien zou je zomaar misleid kunnen worden om de voor jou verkeerde keuze te maken. Laat jezelf niet in angst vervallen, sta open voor de waarheid van een ander, maar voel wel of het resoneert met jouw innerlijke stem. Eigenlijk hoef je alleen maar te luister naar jezelf - zonder invloed van iets of iemand - en begin je ontdekkingsreis. Ga voor jouw ultieme ervaring, hoe zwaar deze soms ook lijkt te zijn en ontdek wat deze levenslessen voor jou mogen betekenen. Er is immers geen goed of slecht, er is enkel de ervaring. Het oordelen en de dualiteits energie heeft niet meer de hoge frequentie van deze realiteit en zal uiteindelijk voorgoed verdwijnen.

Ervaar het, denk voor jezelf en ontdek je eigen waarheid

Het is belangrijk voor jou zelf om er achter te komen wat er speelt - je eigen waarheid te ontdekken - en van daaruit de liefde te creëren in overvloed. Neem niet zomaar alles voor waar aan en check jouw bronnen zelf. Luister niet naar anderen, de waarheid zit diep van binnen, je hoeft alleen maar jezelf en de kennis te herinneren die diep in jezelf verscholen ligt. Mensen kunnen jou van alles vertellen, wat waarschijnlijk ook nog op waarheid is gebaseerd, maar daar heb je niets aan. Dat is hetzelfde dat iemand jou uitlegt hoe heerlijk warm  de zonnestralen op je huid voelen. Dat valt niet in woorden te omschrijven, "Dat moet je zelf ervaren." De energie van deze column is bedoeld om jou tools en richting te geven, de rest ga jij zelf ontdekken en vormen tot jouw waarheid. Mensen hebben mij ook enorm geholpen met richting geven en daar vanuit ben ik mijn eigen waarheid gaan vormen. Nu nog dagelijks verbind ik mij met gelijkgestemde mensen die mij richting geven of net iets zeggen wat mij weer triggert en mijn waarheid weer duidelijker vormt. Daarom sta ik ook graag in verbinding met jou om onze waarheden op gelijkwaardige wijze samen te voegen.

 
Vrije wil & keuze

Mensen houden angstvallig vast aan hun oude werkelijkheid omdat dat tastbaar is en omdat het een gevoel van (schijn) veiligheid geeft. We hebben door deze verkeerde keuze onszelf in een materialistische consumptiegevangenis gezet met allerlei gadgets  om ons van luxe te voorzien.  Alles om jou af te leiden van wat er werkelijk toe doet, wie jij bent en wat jou echt gelukkig kan maken. De vrije wil wordt hier door op een illegale manier omzeilt, waardoor jij een andere keuze maakt dan als je over alle informatie zou beschikken. Alleen kan jij misschien die gevangenisdeur niet openduwen. Maar als we - door het gebruik van het eenheidsbewustzijn en gedachtekracht - met genoeg mensen tegen deze deur aanduwen, dan zou er een enorm groot  liefdevol licht naar binnen schijnen. Als jij die wereld binnenstapt, zal je pas begrijpen hoe gevangen je hebt gezeten en hoe mooi deze nieuwe wereld is gevormd. Veel mensen denken dat ze vrij zijn en keuzes hebben maar niets is minder waar, zij nemen hun werkelijkheid met hun zintuigen waar in vertrouwen zonder verder te kijken wat er achter de sluiers van deze werkelijkheid te zien is. Het is hierbij heel belangrijk om het hele plaatje te overzien en niet alleen het negatieve in deze situaties. Alles heeft een reden en is neergezet volgens de blauwdruk van het goddelijke plan. het is belangrijk om te weten dat het instorten van de oude wereld, nodig is om plaats te maken voor de hoge trilling van een nieuwe wereld.  Als je een klein lichtje aansteekt in een ruimte vol met duister, dan zal het duister toch verjaagt worden en de hele ruimte zal verlicht zijn. Het duister zal het licht nooit kunnen verjagen, hoe klein het lichtje ook is.

Angst of Liefde

Vanuit dualiteit gezien zijn alle emoties van de mens op twee niveaus gebaseerd en dat is angst en liefde.  Over het woord liefde wordt nog steeds een beetje lacherig gedaan in onze huidige maatschappij, alsof het een beetje voor zweverige hippies bedoeld is die hun horizon willen verbreden. Het is heel logisch dat dit door 'de elite' zo is neergezet, omdat liefde eigenlijk de weg is naar succes. Mensen zouden daardoor hun recht en vrijheid terug kunnen pakken, iets waar de elite als de dood voor is. In deze holografische schijnwerkelijkheid is niets wat het lijkt en alles is op de laagste trilling gebaseerd en dat is angst. Als je weet dat het spel zo gespeeld dient te worden, dan mag je dat dan ook in jouw voordeel gebruiken. De vrije wil is verbonden met keuze, maar ook deze kunnen gemanipuleerd worden en zo worden de regels van het spel omzeild. De reden waarom dit allemaal angstvallig verborgen wordt gehouden voor de goedgelovige burger is omdat als wij zouden ontdekken wie we zijn en dat we met ons massale bewustzijn de wereld vorm kunnen geven. Dan hebben de elite machten - die zwaar in de minderheid zijn - het nakijken en verliezen ze de controle en de grip die ze al eeuwen op de mensheid hebben. Kiezen we voor de lage trilling van overleven en angst of kiezen we voor de hoge trilling van groei en liefde? De keuze is aan jou!

 
Hoe ga ik om met deze nieuw ontdekte werkelijkheid?

Nu de mensen in de wereld eindelijk wakker worden - en het spel beginnen te begrijpen - mogen we deze kennis in combinatie met de wetten van het Universum gebruiken om de liefde en overvloed te creëren. Volgens de regels van het Universum is het belangrijk om te weten dat wat je aandacht geeft, dat groeit. Als je dat weet, dan is het ook belangrijk om met je vrije wil en keuze die je hebt daar verantwoordelijk naar te handelen. Ga jij je focussen op de slechte wereld van angst omdat je het zo erg vind wat er gebeurt. Dan creëer jij op dat moment alleen maar meer angst in jouw wereld, terwijl jij niet die intentie had. Hele groeperingen over de gehele wereld houden zich bezig met de elite en deze lachen in hun vuistje omdat deze angstenergie juist is waar ze zich van voeden. Natuurlijk is het goed om een Revolutie op te starten - wat nu wereldwijd al gebeurt - maar houd de hoge trilling van liefde en eenheid wel in het zicht. Houd deze kennis in je achterhoofd om van daaruit een wereld van liefde en overvloed te creëren door je te verbinden met de wakkere medemens, dan zal deze wereld zich ook positief gaan manifesteren. Als je deze voorwaarde, dit bewustzijn voor jezelf hebt neergezet, dan kan ik maar een ding tegen je zeggen: "Welcome to the Revolution!"

Het is belangrijk om ook in jouw persoonlijke leven afscheid te nemen van oude problemen met personen en situaties. Er is een manier om dat snel te kunnen loslaten en dat is meteen de moeilijkste. Om de situaties werkelijk los te laten is het belangrijk om te vergeven. In de nieuwe wereld is geen plaats meer voor deze energie, omdat de hoogste trilling van liefde daar de scepter zwaait. Het zal een turbulente, confronterende maar uiteindelijk een vooral gelukkige tijd worden. Het is iets waar wij letterlijk door heen mogen gaan om de nieuwe wereld met ons eenheidsbewustzijn samen te vormen. Jij bent onderdeel van mij, zoals ik dat van jou ben. Alles is energie en we zijn zeker allemaal verbonden met elkaar, met de aarde en met de bron van alles dat is. Jij bent een krachtig spiritueel wezen die wel degelijk het verschil kan maken en door je te verbinden met andere gelijkgestemden de wereld kleur mag geven.

 

Take the red pill or the blue pill

De filmindustrie staat er om bekend dat er een deel van de waarheid van onze werkelijkheid wordt neerzet in een film om vervolgens daar een eigen draai aan te geven wat niet op waarheid is gebaseerd. The Matrix is voor velen een bekende film over een holistische schijnwerkelijkheid waar alles mogelijk is en de mensen niet weten dat ze al heel lang slaaf zijn van de heersers. NEO krijgt de keuze om een rode of blauwe pil in te nemen wat invloed heeft op hoe hij de werkelijkheid gaat beleven en ervaren omdat de waarheid achter de sluiers van zijn - zo  het lijkt - veilige werkelijkheid toch anders is dan zijn huidige realiteit. Als hij de blauwe pil zou nemen dan zou hij in zijn (schijn) veilige belevingswereld verblijven, waar hij altijd met vragen zou blijven zitten omdat zijn gevoel zegt dat er iets niet klopt in zijn leven en daardoor het geluk maar niet kan vinden. Als hij de rode pil zou nemen dan zou hij een confronterende wereld tegemoet gaan waarbij alles niet zo veilig is, maar waar hij in ieder geval wel antwoorden op zijn vragen krijgt en weet dat dit de echte wereld is zoals hij is.  Waar - ondanks de primitieve omstandigheden waar men in verblijft - wel de energie van vrijheid en geluk ervaren wordt. Willen we - zoals zo veel mensen onder ons - in deze schijnwerkelijkheid, deze consumptie gevangenis blijven schuilen en de kop in het zand blijven steken met onze hypotheek, breedbeeld, Ego en status. Of willen we onze materialistische wereld vaarwel zeggen en naar een wereld gaan waar de mensen samen leven met elkaar. In balans met de behoefte van al het leven en waar we werkelijk de blauwdruk worden van wie we zijn. We gaan naar een nieuw monetair, sociaal en politiek systeem - iets wat niet zonder slag of stoot zal gaan. Weet dat deze gebeurtenissen - die als negatief ervaren kunnen worden - nodig zijn om vanuit de hoogste takken van de boom van wijsheid, de vrijheid te kunnen proeven en dat we samen een mooie werkelijk gaan creëren en manifesteren...

The Revolution is here, Free at last!

Richard InsightBron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: