Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk. 40

Laatste wijziging: maandag 3 oktober 2011 om 13:34, 3604 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 oktober 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Maandag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of

columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen. Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa, Sheldan Nidle en Wanderer of the skies, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. Hier de nieuwe uitzending van deze maand waar Steve Rother channeld via een groep multidimensionale wezens die de berichten op een bijzondere energetische wijze wordt weergeven. Steve en Barbara Rother reizen al jaren de gehele wereld af waar ze workshops geven en  waar Steve de gechannelde berichten van "de groep' uitzend via het internet op Youtube.

Het merendeel van de Amerikanen vertrouwen de media niet meer, aldus een landelijk onderzoek. Het financiele centrum van de wereld, Wallstreet wordt - al twee weken - bezet door duizenden demonstranten. Dit is overgeslagen naar Los Angeles, Washington, Boston en vele andere steden. 'Anonimous' heeft dit energetische balletje laten rollen en we gaan naar een wereldwijde revolutie toe door deze met deze zeer effectieve actie waar men vreedzaam demonstreert voor een gelijkwaardige verdeling van de rijkdommen.

Bekijk de livestream van Occupy Wallstreet, de chat en houd zo de ontwikkelingen bij!

LiveStream:

>>> globalrevolution on livestream.com <<<

Website:

Occupy Togethher.Org

Video We are the 99%:Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: