Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk. 39

Laatste wijziging: maandag 26 september 2011 om 13:36, 3509 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 26 september 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Zondag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of

columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen. Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa, Sheldan Nidle en Wanderer of the skies, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen.

Bij een proef in CERN bij Genève is een meting gedaan waarbij deeltjes, neutrino's, sneller zijn gegaan dan het licht! Medewerkers van de internationale deeltjesversneller zijn verbijsterd, omdat ze dachten dat dat niet kon. Het CERN heeft de testgegevens naar collega's in de VS en Japan gestuurd en gevraagd de proef te herhalen in de hoop een bevestiging te krijgen. Volgens de relativiteitstheorie van Albert Einstein kan niets sneller gaan dan het licht. Als het tegendeel wordt bewezen, betekent het dat de wetenschap de fundamentele natuurwetten moet herzien. Wetenschappers van CERN hebben mogelijk een bijzondere ontdekking gedaan, namelijk dat deeltjes sneller reizen dan het licht!

De UARS-satelliet van NASA is  Zaterdagochtend in Canada deels op het land neergekomen. Deels is de satelliet verbrand in het luchtruim en men hoopt dat het schadelijke plutonium dat deze satelliet - ter grootte van een bus - geen effect heeft op de volksgezondheid. Al zullen we dat via de mainstream-media nooit zullen vernemen.

Voorteken?

BRUSSEL - Door een stroomstoring is het Europees parlement in Brussel maandagmiddag zonder elektriciteit komen te zitten.   Ook de omgeving van het gebouwencomplex in de zogenoemde Europese wijk werd getroffen. Door de uitval van verkeerslichten ontstond een verkeerschaos, meldden ooggetuigen. Is dit een duidelijke symboliek van het instorten van het politieke systeem? Er valt zo dadelijk - als het hele volk protesteert - wel meer uit dan alleen de stroom. De mensen pakken hun recht en vrijheid weer terug.

Protest wallstreet nog steeds in volle gang! Mainstreammedia laat het afweten.

Honderden mensen protesteerden - zaterdag 17 September, 2011 - in New York bij Wall Street om hun ongenoegen te uiten over de aanpak van de economische crisis. De demonstranten wilden Wall Street zelf blokkeren, maar de politie heeft dat voorkomen door dranghekken te plaatsen al vóór het protest was begonnen. Dat meldt de New York Times. De organisatoren, die maanden bezig waren met de voorbereiding, waren geïnspireerd door de protesten in de Arabische Wereld. Met de protestdag, simpelweg 'September 17' genoemd, wilden ze hun onvrede over het financiële systeem in de Verenigde Staten kenbaar maken.

Nu zou je denken dat het nieuws bol staat van deze bijzondere gebeurtenis, waar eerst honderden en nu duizenden mensen NOG STEEDS aan deelnemen! Maar niets is minder waar, de media  geeft - in angst voor het vrijheidsvirus - niets van dat alles neer in het nieuws. Dag 10 is inmiddels ingegaan en de omstandigheden zoals eten schuilplaatsen etc. zijn er bar slecht. De politie arresteert op  illegale wijze demonstranten die daar vreedzaam demonstreren.

Volg hier de 'Lifestream':

http://www.livestream.com/globalrevolution

Verspreid deze link op jouw social media accounts!

Zonnevlammen & Elenin

De zon is lekker actief. De gigantische gasbol produceerde vorige week zondag en maandag maar liefst zes zonnevlammen. Een SOHO-satelliet volgde het spektakel op de voet, wat nu resulteert in een mooie video.De zes zonnevlammen verspreidden veel geladen deeltjes. Toch is de plasmawolk niet op de aarde gericht, waardoor wij in Nederland en België waarschijnlijk geen noorderlicht zien. Daarnaast is de kans klein dat de zonnevlammen satellieten of andere elektrische systemen beschadigen. Niets van dit alles heeft echter enige schade aangericht en het geeft te denken of er nog wel uberhaubt schade wordt aangericht in de toekomst.

Al enige tijd worden we van alle kanten gebombardeerd met info over Elenin, wat het precies is en betekent en wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn. Het meest benadrukte punt is dat rond de 27ste September 2011 Elenin precies tussen moeder Aarde en vader Zon staat, wat in een zeer krachtige zonnevlam in de richting van de Aarde zou kunnen resulteren. Wat mij betreft is alles energie en helpen onze ouders (Moeder Aarde en Vader Zon) ons allen energetisch op te tillen naar een hoger plan en is Elenin mogelijk de boodschapper (waar de hopi en vele andere oude beschavingen het over hadden/hebben) die de eindfase van deze verhoging in energieen aangeeft. Hoe dan ook, of je wilt doemdenken of juist positief ... bestaat uberhaupt wel de kans op een krachtige zonnevlam rond de 27ste?

 
Zwarte gaten

Het is een kip of het ei probleem. Wat was er nou eerder, het melkwegstelsel of het superzware zwarte gat in het midden? Voor beide zijn er goede argumenten. Waarnemingen van zeer vroege melkwegstelsels hebben het pleit nu beslecht. Waarmee het volgende raadsel er om schreeuwt opgelost te worden. Deze melkwegstelsels waren 'slechts' enkele miljarden jaren oud toen hun licht ze verliet. Ze blijken al over enorme centrale zwarte gaten te beschikken. Het is duidelijk: de zwarte gaten waren er het eerst. Maar waar kwamen die vandaan?

 Pr8tige columns

Het is vroeg in de middag op een middelbare school in de staat Arkansas en een gymzaal vol leerlingen zit ademloos te luisteren naar een bebrilde man achter een microfoon. 'We hebben twee soorten geest', vertelt hij. 'We hebben onze logische, analytische geest en we hebben die andere kant in ons, waar onze emoties en gevoelens zitten. En dat deel slaat nogal gauw op tilt.' Dit is geen lezing over neurowetenschappen, zoals je misschien zou verwachten, maar een sessie over hoe je pesten kunt voorkomen - en volgens de man met de bril zit het voorkomen van pesten volledig tussen onze oren.

Geschiedenis in getallen. Wat een oersaaie titel. Daar willen we het juist over hebben, want geschiedenis waar we niets van kunnen/willen leren zal zich herhalen en dat is pas saai! We beginnen heel ver terug in de geschiedenis, we starten dit artikel bij de geboorte van Aartsvader Jacob. Isaac was veertig jaar toen hij met Rebecca trouwde. Omdat Rebecca onvruchtbaar bleek, bad Isaac vurig voor haar tot YHVH en die verhoorde het gebed.

Boeddha, natuur & wonen

Het Wereld Natuur Fonds heeft Lumbini (Nepal) voorzien van meer dan 100.000 bomen. En dat is nog maar het begin.Dit jaar moesten 108.000 bomen in Nepal worden neergezet. En die doelstelling is gehaald. Maar het WNF is er nog niet. In tien jaar tijd moeten in dit gebied namelijk één miljoen jonge boompjes worden geplaatst. Door het planten van bomen wil het WNF verschillende, versnipperde natuurgebieden met elkaar in contact brengen en laten zien dat de mens en natuur prima samengaan. Ook moeten de bomen de negatieve effecten die klimaatverandering op Nepal kan hebben, tegengaan.

Milieu en schoonheid komen samen in een prachtig groen ontwerp voor een bijzondere wolkenkrabber in Taiwan.Taiwan schreef onlangs een competitie uit waarin nationale en internationale architecten werden uitgedaagd om mee te denken over de inrichting van een nieuw park. In dit park moesten onder meer rust, ecologie, CO2-reductie en recreatie samenkomen. Talloze architecten gingen de uitdaging aan. Zo ook Vincent Callebaut. Hij doet zijn ontwerp in het blad Evolo uit de doeken. En het is indrukwekkend. Hij ontwierp een heel bijzondere wolkenkrabber die helemaal zelfvoorzienend is.

Mayakalender: De zesde nacht van de universele Cyclus

Wij zijn - nu ik dit artikel schrijf - (23 September, 2011) aangekomen in de Zesde nacht (23 September t/m 10 Oktober, 2011) van de Universele Cyclus/Mayakalender. Deze fase staat voor het instorten van het politieke en economische systeem en is de laatste donkere periode van de negende Cyclus. We gaan zo plaats te maken voor een nieuw revolutionair systeem, wat de werkelijkheid van al het leven positief verandert. De dagen en nachten waren eerst duizenden jaren - en later honderden jaren - en nu zijn het - in de laatste en beslissende cyclus - nog maar 18 dagen per dag en nachtcyclus. Iets wat een enorme versnelling aan bewustzijn en technologie met zich meebrengt. De gebeurtenissen die nu belangrijk zijn in - de laatste - vijfde nacht is de totale vernietiging van de corrupte monetaire en politieke systemen om dan plaats te kunnen maken voor een nieuw systeem wat de behoefte nastreeft voor alles dat leeft.

We gaan in deze fase wereldwijd een kosmische resonantie creeren.

Het is zeer belangrijk dat de mensen zich nu bewust worden en verbinden met elkaar.

Bekijk onder  >> deze link even het overzicht op de website van Ian Xell Lungold.

Video, Equinox schijnt - afgelopen week - door oude Mayatempel:

Tot Slot

Satellieten die mogelijk in mijn achtertuin belanden en kometen die rakelings langs de aarde schieten. Het past allemaal mooi in het doemscenario dat de mainstream-media ons wil voorkauwen. En bericht geven over de revolutie - die nu op wallstreet-Newyork al de tiende dag ingaat - dat zit er natuurlijk niet in. Stel je voor dat de mensen wereldwijd worden aangestoken met het vrijheidsvirus. Het werkt  heel effectief, het verbindt en er komt - zoals bij de andere vaccinatie-virussen - geen naald aan te pas. De opstanden van deze revolutiestrijders kan een breekpunt zijn zodat 'de grote massa' wakker wordt! Het duurt niet lang meer voordat ook de Europese landen massaal en op vreedzame wijze gaat demonstreren voor de echte vrijheid. Komeet Elenin zie ik eigenlijk - zoals de inheemse volkeren als de Maya en hopi-indianen al hebben voorspeld - als een bewustmakende energie die de mensen op een hogere trilling neerzet, waardoor het bewustzijn verhoogt wordt en de gebeurtenissen versnellen. Laten we dicht bij ons zelf blijven en de nieuwe tijd gaan vieren en meehelpen vormen. Jij vormt tenslotte de gouden tijd...

Tot Volgende week!


Richard Insight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: