Zoeken
 


Italy, Rome also confirming niburu/elenin ?! (update)

Laatste wijziging: donderdag 22 september 2011 om 10:53, 4852 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 22 september 2011


Vertaling van het filmpje:

“Een fenomeen dat fascineert is de zonsverduistering. Dit wordt vaak vergezeld door vreemde voortekenen. Dat gebeurt ook deze keer.

Zes minuten zonder licht, de zon zal compleet verduisterd worden door de maan. De langste zonsverduistering van de laatste 100 jaar. Hij zal goed te zien zijn in Azië met het hoogtepunt in China.

Sinds een paar weken is er een hype op internet begonnen met diverse berichten over wat deze verduistering met zich mee zou kunnen brengen. Denk aan: tsunami’s en hevige aardbevingen. De angst en de onrust die dit opwekt is onder andere de datum van de Maya-kalender, die het einde der tijden voorspelt.

Er zijn ook bizarre waarnemingen, zoals in Padua. Daar was afgelopen mei een kleine “zon” naast de zon te zien. Die over enkele maanden, volgens on-officiële astronomische site’s, met het blote oog te zien zal zijn. Het zou gaan om de beruchte “planeet X” (ook wel Nibiru genoemd.) De veronderstelde 10e planeet van ons zonnestelsel die de baan van Neptunus en Uranus zou veranderen. De oude Sumeriërs noemden deze planeet Nibiru, die in werkelijkheid een “zwarte dwerg” is. Met andere woorden: een ster die uit gegaan is. Niburu zou worden gevolgd door een aantal planeten, veronderstelt wordt 6 of 7 stuks. Zijn elliptische baan zou hem door ons zonnestelsel laten reizen eens in de 3600 jaar en dat zou dan cosmische omwentelingen met zich mee brengen. En nu blijkt Nibiru terug te komen.”

 Bron: youtube.com

Voeg toe aan: