Zoeken
 


Jij vormt de gouden tijd

Laatste wijziging: zondag 18 september 2011 om 22:53, 4062 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 18 september 2011

De maatschappij is er niet op gericht om jou te laten 'zijn', jou te laten herinneren wie jij werkelijk bent. Sterker nog een kleine groep - laat ik ze even de rijke bankiers noemen - weten hoe sterk jij met vele anderen kan zijn als jij je vermogens - d.m.v. gedachtekracht - zou gebruiken. Ze zijn als de dood dat jij, ik en vele anderen een positieve werkelijkheid zouden creëren waar overvloed zou zijn voor iedereen en vrede onder de mensen zou zijn. Daardoor zouden 'the Happy bankers' totaal de controle verliezen en straatarm achter blijven. Onze werkelijkheid

zie ik met de dag positief veranderen omdat meer en meer mensen ontwaken en voelen dat er iets niet klopt en dat er meer is dan dan wij met onze zintuigen kunnen waarnemen. Is dit dan alles, of mis ik iets? Door bewustwording van de mensen wordt onze wereld positief gevormd en de dagen van 'the Happy bankers' zijn geteld. Het is de weg naar de gouden tijd die vrij wordt gemaakt van obstakels en jij mag met jouw vrije wil de keuze maken om de weg van ascentie nu direct naar boven te lopen.

Angst voor het onbekende

Je hoeft niet te vrezen voor wat er komen gaat. Weet dat jouw onzekerheid over de toekomst op angst en onwetendheid is gebaseerd. Angst is een slechte raadgever en kan jouw energie - en goddelijke vermogens - volledig blokkeren. Deze geeft jou een verkeerd beeld van de werkelijkheid zoals deze is. Liefde zal jouw licht laten expanderen tot in oneindigheid en heeft de hoogste frequentie van energie die ervoor zorgt dat jij samen met 'de moeder' mag ascenderen. Als jij naar binnen gaat en je de liefdes energie - van vertrouwen in de toekomst / uitkomst hiervan - kunt ervaren. Dan overstijgt dit gevoel, deze emotie alle angstgevoelens.

Vertrouw op jouw innerlijk gevoel, jouw innerlijk weten en je zult uiteindelijk weer herinneren wat jouw taak is hier op moeder aarde, die op het punt staat te ascenderen en dat samen met alle levende wezens die op en in haar verblijven. Zeven miljard mensen met allemaal dezelfde gave zullen eerst hun volledige bewustzijn terug krijgen om de juiste keuzes te kunnen maken. Er is achter de schermen al zoveel bewerkstelligt door onze gidsen en de wezens van licht die ons begeleiden en steunen. De weg is vrij gemaakt, zodat Jij nu recht het pad van ascentie naar boven kan lopen en dat zonder omwegen te hoeven nemen. Iets wat jou alleen maar zou vertragen.

Oneindig veel parallelle werkelijkheden

Onze werkelijkheid heeft oneindig veel parallelle werkelijkheden met allemaal verschillende uitkomsten. Sommige werkelijkheden lijken op elkaar maar zijn net iets anders en soms zijn er juist grote verschillen. Hoe onze werkelijkheid zich vormt is afhankelijk van hoe ons bewustzijn hier mee omgaat en hoe we de verbinding - die tussen alle mensen aanwezig is - gebruiken. Het is misschien moeilijk te bevatten, maar jij kunt met een gedachte en een bepaald gevoel je werkelijkheid vormgeven. Jij creëert dan op dat moment jouw werkelijkheid en als jij daar bewust van word, dan ga jij daar zeker anders mee om dan je dat nu doet. Het is een kwestie van het levensspel te leven, beleven en de spelregels ervan te ontdekken en zo dan ook te kunnen toepassen.

Er bestaat een eenheidsbewustzijnsveld dat alle mensen en alle wezens met elkaar verbindt. Er is inmiddels door de wetenschap bewezen dat er wereldwijd maar relatief weinig mensen nodig zijn om een gebeurtenis wel of niet plaats te laten vinden. Als individu kan je zeker jouw micro-werkelijkheid vormen, maar met meer mensen kan je wereldwijde gebeurtenissen creëren. Mensen die in angst zitten - en zich niet bewust zijn van deze universele richtlijnen - kunnen werkelijk - met de best bedoelde intentie - een negatieve uitkomst voor hun werkelijkheid creëren. Mensen die de trilling van universele liefde bij zich dragen en zich heel bewust focussen op een positieve werkelijkheid, creëren juist een liefdevolle werkelijkheid in positieve overvloed. De universele richtlijnen zeggen daar alleen wel iets over:

'Een positieve werkelijkheid creëer je met een aantal mensen - door een verbinding te maken met het eenheidsbewustzijnsveld - door gebruik te maken van liefde, compassie en nog belangrijker; het gevoel dat je op opwekt door NU al in deze positieve wereld te leven.'


Wensen of bidden dat iets gebeurd, zou de creatie totaal niet tot zijn recht laten komen. Dit omdat je het dan wenst en wenst en wenst... Maar wanneer eigenlijk, over vijfhonderd jaar? Als je voelt - vanuit liefde en compassie - dat je het NU al in je hand hebt, dan weet je dat het uiteindelijk ook zo is. Het Universum kent geen dualiteit, dus de betekenis van NEE of iets NIET willen, betekent alleen maar dat je daar nadruk op legt  en het dan juist creëert. Als er in jouw gebeden voor komt "Alstublieft GEEN honger", dan kan je verwachten dat dan juist de oogst mislukt. Wat je aandacht geeft groeit! Je kunt dan zeggen dat we als het ware een andere parallelle werkelijkheid zijn binnen gelopen en dat de andere parallelle werkelijkheid dan ook nog bestaat. Je spreekt hier over procentuele kansen dat een gebeurtenis plaats vindt. Je ziet dan ook om die reden dat niet alle voorspellingen die in de paranormale wereld worden gemaakt uitkomen.

Samen het pad van ascentie omhoog lopen

Energetisch vinden er grote veranderingen plaats in onze werkelijkheid en dat zorgt ervoor dat meer mensen ontwaken en bewust worden van wat er speelt en er werkelijk toe doet in hun dagelijkse leven. Soms lijkt hun wereld in te storten omdat de levens-route die men had uitgestippeld eigenlijk voor niets lijkt te zijn. Men realiseert zich op dat moment dat de focus al die tijd op de verkeerde elementen waren gericht. Men voelt zich bedrogen door de maatschappij en ziet - nu de sluiers van de werkelijkheid zijn opgetild - dat de carrière, geld  en de sociale cultuur, de blauwdruk van hun goddelijke zijn niet vertegenwoordigd. Toch zeg ik je; "De waarheid zal je bevrijden!" Nu jij herinnert wie jij werkelijk bent - en wat je hier komt doen - kun je eindelijk je geluk vinden en een uitweg zoeken in deze consumptie-gevangenis die 'de maatschappij' heet.

De grote aantallen die ontwaken op dit moment, vergroot wereldwijd de procentuele kansen naar een werkelijkheid in positieve overvloed voor al dat leeft. We overstijgen dualiteit omdat de strijd tussen licht en duister grotendeels gestreden is. De inheemse culturen - als de Egyptenaren, de Hopi's en de maya's - spreken over een gouden tijd waar mensen ontwaken en het volledige bewustzijn terug krijgen. Een tijd waar afscheid genomen wordt van de oude systemen, iets wat niet zonder slag of stoot zal gaan.Toch zal de mens weer vrij zijn, een tijd waar oorlog niet bestaat en positieve overvloed is voor iedereen. Door naar binnen te gaan en te mediteren - kun je jezelf weer herinneren, bewuster worden van de wereld om je heen en je goddelijke vermogens gaan gebruiken voor het vormen van de nieuwe werkelijkheid. Als Jij je met honderden mensen verbindt dan kan jij op regionaal niveau gaan creëren en als we dat met duizenden doen dan creëren we wereldwijd grote positieve gebeurtenissen. Jij bent hier met zeven miljard goddelijke wezens gereïncarneerd om te zorgen dat de best mogelijke uitkomst gecreëerd wordt op weg naar de gouden tijd...

Richard Insight©


Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: