Zoeken
 


NASA-klokkenluider: Er zíjn alien maanbases..!

Laatste wijziging: donderdag 15 september 2011 om 15:30, 6393 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 15 september 2011

De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!

Johnston bevestigt dat NASA weet dat astronauten historische steden van aliens hebben ontdekt op de maan en de overblijfselen van verbazingwekkend geavanceerde apparaten op de maan. De techniek van sommige van deze apparaten is in staat om de zwaartekracht te manipuleren. Volgens Johnston werden hij en zijn collega’s opgedragen om de informatie geheim te houden en erin mee te werken.

De afgelopen 40 jaar hebben vele andere wetenschapper, ingenieurs en technici NASA ervan beschuldigd, data achter te houden en zich schuldig te maken aan het instand houden van een doofpot rondom deze zaak. Deze beschuldigingen gaan van het achterhouden van gegevens over vreemde ruimtevoorwerpen tot het liegen over de ontdekkingen van voorwerpen op het oppervlak van de Maan, maar ook van Mars!! Het gaat in het geval van Mars om ontdekkingen die zouden zijn gedaan door de Marslanders VIKING, in het midden van de jaren 1970.

Lees verder op Wanttoknow.nlVoeg toe aan: