Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk. 37

Laatste wijziging: dinsdag 13 september 2011 om 08:49, 3369 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 13 september 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Zondag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen.

Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

 

 Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa & Sheldan Nidle, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. Je kunt de wereld veranderen. Het is gemakkelijk. Hoe? In deze video legt wetenschapper Gregg Braden uit hoe de Wet van Aantrekking werkt. Dat er een veld om ons heen is, een collectief bewustzijn, waaraan wij allemaal deelnemen. Dit collectieve bewustzijn creëert onze realiteit. Het kan beïnvloed worden door ons, via ons DNA, door gebruik te maken van de macht van onze gedachten en ons hart. Wij kunnen deze wet zowel individueel als collectief gebruiken om onze wereld te veranderen. Er is zelfs een formule die berekent hoeveel deelnemers nodig zijn om een bepaald effect (bijvoorbeeld vrede) voor een grotere groep te bereiken. Dit is wetenschappelijk bewezen via experimenten. Het veranderen van de hele wereldbevolking, zou maar 8.000 deelnemers vergen. Dit is kennis en innerlijk weten wat voor mij al jaren bekend was, toch is het heel mooi om dit hier terug te zien en echt bewezen. geïnspireerd door dit verhaal heb ik daar een column over geschreven:'de manifestatiecode'.


 Gregg Braden: Divine Matrix:

Tot Slot

Een federale Amerikaanse hypotheekwaakhond staat op het punt om een juridische aanklacht tegen ,,meer dan een dozijn" banken in te dienen. De instellingen zouden een verkeerdeEen federale Amerikaanse hypotheekwaakhond staat op het punt om een juridische aanklacht tegen ,,meer dan een dozijn" banken in te dienen. De instellingen zouden een verkeerde voorstelling van zaken hebben gegeven over de kwaliteit van hypotheken die ze verpakten en doorverkochten. Eindelijk gerechtigheid? Of heeft het er alleen maar schijn van? Woekerpolissen slingeren rond je oren en dan op zondag de herdenking die van de 09-11-2001 herdenking de ramp die precies tien jaar geleden heeft plaatsgevonden. De ramp die angst moest veroorzaken, maar die nog iets bij de mensen losmaakte. Het gevoel dat er iets niet klopte in deze werkelijkheid, het wakkerschudden van zichzelf en het ontwaken wat het gevolg was. Het eenheidsbewustzijn is bij de mensen enorm vergroot sinds die tijd. En zo oogst je kansen uit een slechte situatie. Er moet altijd iets ergs gebeuren wil de mens door het bewustzijnsbreekpunt heengaan.

Nu zal het wel allemaal wel toeval zijn, maar de Komeet Elenin - waar de hele wereld nu zo van in de ban is - staat op 09-11-2011 het dichtst bij de zon. Dit heeft invloed op onze aardse werkelijkheid, zowel fysiek als met het bewustzijn van de mensen. Toeval? Ik denk het niet. Voelen jullie - de laatste weken - ook die enorme liefdevolle energie die je verteld dat het allemaal goed komt? Ik anders wel en ik hoor er meer mensen over. Het lijkt wel dat hoe dramatischer het persoonlijke leven er uit komt te zien, hoe gelukkiger ik word. Vreemd? Ja het is nu eenmaal de omgekeerde wereld, waar niets is wat het lijkt.


Tot Volgende week!


Richard Insight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: