Zoeken
 


Hitlers plan om de EU te starten gelukt

Laatste wijziging: maandag 12 september 2011 om 15:25, 4125 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 september 2011

plannen top nazi,s
Europese globalisten zijn schuldig aan economische terrorisme door gebruik te maken van de euro schuldencrisis in een poging om een ​​"Verenigde Staten van Europa te creeren", met de Europese Raad van voorzitter Herman Van Rompuy kondigt hij aan dat hij klaar is om leider te worden van de groep, een beweging die angstaanjagend parallellen heeft met plannen door top nazi's in 1940, die de EU wilden invoeren, en hun missie om een ​​continent-wijde economische regering op te bouwen zie bewijs: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html.

EU-leiders zijn bang voor de gevolgen van de lidstaten bij het verlaten van de gemeenschappelijke munt, zij waarschuwen dat een euro instorting zou leiden tot een burgeroorlog.

Hun "oplossing" ligt voor de hand om zich nog meer macht toe te eigenen en om een ​​gemeenschappelijk economisch beleid te voeren die alle lidstaten dwingt gedwongen te volgen, ten koste van hun nationale soevereiniteit, en een de facto financiële regering voor heel Europa te creëren.

"Europese Raad voorzitter Herman Van Rompuy zei gisteren dat hij klaar was om te gaan voor een tweede termijn als president van de Europese Unie, en om een ​​leider te worden van de" Verenigde Staten van Europa ", aldus de Ierse Independent.

"De heer Van Rompuy heeft aangekondigd dat hij bereid is de schulden voor lief te nemen op de" onvoltooide "Eurozone schuldencrisis met nieuwe bevoegdheden in te stellen van een" economische regering "in Brussel."

Tegelijkertijd zei de Britse premier David Cameron gisteravond zei dat Groot-Brittannië " landen in de eurozone naar een Verenigde Staten van Europa moet bewegen met een gemeenschappelijk economisch beleid", aldus de Daily Mail.

"De minister-president gaf toe dat hij was niet zeker of Duitsland en andere landen de politieke wil hebben om een ​​break-up van de gemeenschappelijke munt te voorkomen, maar stond erop dat ze moeten worden toegestaan ​​om het te proberen.

totale controle over elk EU land
De overgang naar de schuldencrisis te benutten om de economische soevereiniteit van elke EU-lidstaat volledig onderuit te halen door de vorming van een centrale economische plannings commissie, een Verenigde Staten van Europa, waaraan alle landen gebonden zijn, niet alleen een daad van economisch terrorisme, het is een ijzingwekkend gebeuren van identieke voorstellen die het geesteskind waren van top nazi's.

Plannen om een ​​federale Europese economische regering te creëren in de naam van het verplicht stellen van fiscale verantwoordelijkheid en het voorkomen van een herhaling van de onrust in Griekenland zijn een middel om het behoud van fascistische de macht aan het einde van de Tweede Wereldoorlog door mannen die verantwoordelijk waren voor het oprichten van de EU in de eerste plaats.

Zoals we uitvoerig hebben gedocumenteerd, de Europese Gemeenschappelijke Markt, de voorloper van de Europese Unie, was een geesteskind van de top nazi's in de jaren 1940 die wilden de fascistische macht behouden in geval van een nederlaag in de Tweede Wereldoorlog.

US Military Intelligence-rapport EW-Pa 128, ook wel bekend als The Red House Report, beschrijft hoe top nazi's in het geheim ontmoeten in het Maison Rouge Hotel in Straatsburg op 10 augustus 1944 en,wetende dat Duitsland op de rand van militaire nederlaag was, maakte een verbintenis te maken een Vierde Rijk - een pan-Europees economisch imperium gebaseerd op een Europese gemeenschappelijke markt, precies wat de nieuwe economische regering voorstel gesteund door de wil van Cameron en Van Rompuy vraagt.

Rijke Nazi-industriëlen als Alfried Krupp van Krupp Industries en Friedrich Flick, maar ook voor bedrijven als BMW, Siemens en Volkswagen, die over de taak van het bouwen van een nieuw pan-Europese business imperium. Volgens historicus dr. Michael Pinto-Duschinsky, een adviseur van joodse ex-dwangarbeiders, "Voor veel toonaangevende industriële figuren dicht bij het nazi-regime, Europa werd een dekmantel voor het nastreven van de Duitse nationale belangen na de nederlaag van Hitler .... De continuïteit van de economie van Duitsland en de economieën van het naoorlogse Europa is opvallend. Enkele van de leidende figuren in de nazi-economie werden toonaangevende bouwers van de Europese Unie. "

De bilderberg groep
De fundamenten voor de EU en uiteindelijk de euro eenheidsmunt werd gelegd door de geheimzinnige Bilderberg Groep in het midden van de jaren 1950. Eigen gelekte Bilderberg documenten bewijzen dat de agenda van een Europese gemeenschappelijke markt te creëren en een gemeenschappelijke munt werden geformuleerd door Bilderberg in 1955. Een van principe van de groep oprichters was H. Prins Bernhard van Nederland, een voormalig nazi-SS-officier.

Maar de ideologische kader voor de Europese Unie gaat nog verder terug, naar de jaren 1940 toen nazi-top economen en academici die het plan voor een gemeenschappelijke Europese economische gemeenschap, een agenda die naar behoren werd gevolgd na het einde van de tweede wereld oorlog geschetst.

In zijn boek 1940 van de Europese Gemeenschap, nazi-minister van Economie en oorlogsmisdadiger Walther Funk schreef over de noodzaak om een ​​'Midden-Europese Unie "en de" Europese Economische Ruimte "en voor vaste wisselkoersen te creëren, onder vermelding van" Geen land in Europa zal  economische vrijheid hebben die compatibel is met alle maatschappelijke eisen ... De vorming van zeer grote economische regio's volgt een natuurlijke wet van de ontwikkeling .... overeenkomsten tussen de staten in Europa [economische krachten in het algemeen] controle ... Er moet een bereidheid zijn van elk land  om een ​​van de ondergeschikte te worden aan de EU.

Hoe anders is de oproep voor regeringen om hun eigen economische belangen ondergeschikt te maken aan die van Europa in vergelijking met aandrang Jose Manuel Barroso dat de EU-lidstaten moet worden gedwongen om "instituut de structurele hervormingen op straffe van financiële sancties"? De gelijkenis is beangstigend.

Funk's co-auteurs echo van zijn gevoelens. Nazi-academische Heinrich Hunke schreef, "Classic nationale economie .. is dood ... gemeenschap van het lot is van de Europese economie ... het lot en de omvang van de Europese samenwerking hangt af van een nieuwe eenheids economisch plan".

Een "nieuwe eenheids economisch plan," dit is precies wat Cameron en Van Rompuy  voorstellen - gecentraliseerde financiële controle over de economieën van Europa geregeerd door Brussel.

Collega-Nazi Gustav Koenig heeft gezegd: 'We hebben een echte Europese Gemeenschap taak die voor ons ligt ... Ik ben ervan overtuigd dat deze inspanningen van de Gemeenschap zullen voortzetten na het einde van de oorlog. "

In 1940, minister van Propaganda Joseph Goebbels beval de oprichting van het "op grote schaal economische eenwording van Europa," geloven dat "in vijftig jaar tijd [mensen] niet meer denken in termen van landen." Slechts 53 jaar later, de Europese Unie in haar huidige vorm werd opgericht.

Dus je hebt een van de meest trouwe nazi Hitler's bondgenoten opgeroepen tot "Economische eenwording van Europa," en nu voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken Joschka Fischer eist de oprichting van "een financieel toezicht lichaam  om de controle te krijgen over de financiën van alle lidstaten. "

Zelfs op het eerste gezicht, het feit dat de EU, die begon als een vrijhandelszone, nu is strekkende tot vernietiging van de niet-gekozen leden rechtstreeks nationale economieën te controleren, is volledig dictatoriaal, autoritair, en vertegenwoordigt de anti-these van elke notie van democratie of de vertegenwoordiging van de burgers van Europa. Voegt het feit toe dat het exact dezelfde agenda werd achtervolgd door een van de meest beruchte criminele en barbaarse regimes in de geschiedenis en dat er zeker alarmbellen moeten gaan rinkelen?

nazi oproep tot EU staat
Andere top nazi's, die opriepen tot de oprichting van een pan-Europese federale superstaat onder meer economische Ribbentrop, Quisling en Seyss-Inquart, die sprak van "Het nieuwe Europa van solidariteit en samenwerking tussen alle mensen ... vindt ... snel toenemende welvaart een keer nationale economische grenzen zijn verwijderd. "

Het feit dat de EU  geesteskind was van de top nazi-economen en industriëlen, geformuleerd als een middel om het behoud van dictatoriale macht en vervolgens uitgevoerd door oud-nazi,s die werkten onder de auspiciën van de Bilderberg Groep in 1955, bewijst dat de hele Europese Unie is vergiftigd met een erfenis en een raison d'être van het totalitarisme.

De extra kennis die de Europese Unie heeft nu is identiek aan het economisch beleid van top nazi's, van wie het nastreven uitging naar de EU in haar embryonale fase zie video: http://www.youtube.com/watch?v=3a5gFusiFos, is een huiveringwekkende herinnering aan hoe fundamenteel anti-democratische en fascistische de EU wordt en steeds meer opslokt en meer macht van de lidstaten en benoemt zichzelf als de hoogste dictator van een heel continent.

De Europese Unie zal met hand en tand  de gemeenschappelijke munt beschermen tegen instorten omdat, zoals Bilderberger en Harvard-professor Kenneth Rogoff duidelijk gemaakt heeft in een recent Financial Times stuk, het toekomstplan voor een geglobaliseerde valuta systeem is geheel afhankelijk van het voortbestaan ​​van de euro, die vrijwel zeker worden vernietigd als de Grieken of een andere lidstaat in gebreke blijft.Hitlers wens is dus uitkomen zolang de EU blijft voortbestaan.

bron: nieuwsbreker/auteur Alex JonesBron: nieuwsbreker

Voeg toe aan: