Zoeken
 


Leer om jezelf te genezen

Laatste wijziging: zondag 11 september 2011 om 16:52, 4158 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 11 september 2011

(Youtube) Dit is het fascinerende verhaal van de Chinees Hongchi Xiao wie beweert dat iedereen kan leren om zichzelf te genezen.  

In onderstaande video legt hij eerst uit hoe hij in zijn jeugd in eerste instantie verwesterde maar langzamerhand toch weer terugkeerde naar de oude Chinese tradities en gebruiken. Hij komt uit een doktersfamilie. Zijn moeder praktiseerde westerse geneeskunde maar zijn oom was een traditioneel Chinese geneesheer. Het verschil: moeder had een koffer vol ‘gereedschap’ en oom gebruikte alleen zijn handen. Hongchi Xiao volgde zijn pad langs verschillende tempels en leerde onderweg veel technieken om mensen te genezen. Uiteindelijk combineerde hij het geleerde tot een uiterst eenvoudige methode waarmee iedereen binnen 1 minuut kan leren om zichzelf te genezen van allerlei kwalen door op een bepaalde manier te strekken en om bepaalde punten op je lichaam te kloppen. De introductie is misschien wat lang maar het is zeker de moeite waard om de video te bekijken. De instructie wordt in de laatste 10 minuten gegeven.



Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: