Zoeken
 


Peter Vereecke - Nine Eleven was complot

Laatste wijziging: vrijdag 9 september 2011 om 21:57, 5944 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 9 september 2011

EVERGEM - Tijdens een druk bijgewoonde ‘open meeting' plaatste Peter Vereecke van de ‘Belfort-Group' vraagtekens bij de officiële versie van ‘Nine Eleven'.

Een filmploeg van het één-programma Koppen was maandagavond aanwezig in het oud gemeentehuis van Ertvelde waar de Belfort-group van oud burgemeester Peter Vereecke brandhout maakte van de officiële versies en rapporten over de aanslagen op de Twin Towers in New York van 9 september 2001.

Er is grote twijfel over de ware toedracht en de omstandigheden waarbij op 11 september 2001 met gekaapte vliegtuigen terroristische aanslagen zijn uitgevoerd op de Twin Towers. Er vielen toen ruim drieduizend dodelijke slachtoffers.

‘De grootste leugen van deze prille eeuw', noemt de 55-jarige filosoof en oud CD&V- burgemeester van Evergem, Peter Vereecke uit Sleidinge, dit.

Vereecke kreeg veel kritisch volk op de been voor een open meeting waarbij ook een expert uit Nederland de zaal probeerde te overtuigen van een complottheorie.

‘Wij willen samen met 1.500 Amerikaanse experts een nieuw onderzoek, zeker ook over het gebruik van bijkomende explosieven want er zijn vele vragen bij dit deze tragische gebeurtenis', zei Peter Vereecke.

‘Hoe is het mogelijk dat men in het puin gesmolten staal heeft gevonden, terwijl dat maar op 1.500 graden Celsius smelt? Waarom moest alle puin direct worden afgevoerd en hoe kunnen dergelijke solide gebouwen vol met staal als een kaartenhuisje in mekaar zakken, waarbij het zware beton volledig verpulverd werd?. Waarom faalde de luchtbeveiliging en waarom zat president Georges Bush er zo onbewogen bij toen hij het nieuws van de aanslag te horen kreeg?'

‘Deze en tal van andere waarnemingen moeten ons zeer kritisch stemmen over de ware toedracht van deze ramp. Zijn we door de media belogen en wie zit achter dit complot?', klonk het.

Peter Vereecke had blijkbaar de harde kern van zijn beweging opgetrommeld voor de meeting want er waren bijzonder veel gelijkgestemden in de zaal. De man kreeg bovendien voor de camera's van Koppen zeer ruim aandacht voor de complottheorie.

De Belfort-group liep de afgelopen jaren in de kijker met fantastische verhalen over vergiftiging door vliegtuiggassen, gevaarlijke vaccins of kerkelijke pedofilieverhalen.Bron: nieuwsblad.be

Voeg toe aan: