Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk 35

Laatste wijziging: maandag 29 augustus 2011 om 11:05, 3888 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 29 augustus 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Zondag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen.

Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

Wat een week weer...

Natuurlijk was er van de week weer een channelbericht van Sheldan Nidle, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. Afgelopen Maandag 22 Augustus 2011 werd er - door de Free Spirit Insight website - een afstandsmeditatie georganiseerd en met succes. Er waren meer dan 200 deelnemers en - aan de reacties te zien van de mensen - was het zeer intens en mooi. Dank jullie wel voor de deelname aan deze mooie verbinding, dat gaan we zeker vaker organiseren.

De lichtdragers, de grondtroepen, de bakens van licht brengen nu licht waar geen licht was. In elke hoek, elk facet van het menselijk leven, elke industrie, elk land, elke cultuur - alles verandert. Doordat eenieder van jullie het nieuwe paradigma verankert zal het nieuwe tijdperk van menselijk bewustzijn beginnen en overwinnen. Ons sluimerende DNA (door reguliere wetenschappers geclassificeerd als 'junk' DNA) bevat 12 strengen van de dubbele helix en 24 lichtcodes van de overeenkomstige paren (12 magnetisch/vrouwelijk en 12 elektrisch/mannelijk).


Zonneboom en wetenschap

Wat is er deze week allemaal gebeurd op wetenschappelijk gebied? Een overzicht van de meest interessante onderzoeken Aidan Dawyer liep door een bos en bedacht: als ik nou zonnepanelen installeer zoals bomen takken en blaadjes maken? Hij ontwierp vervolgens een zonneboom. Tot ieders verrassing bleek deze 20% meer elektriciteit te genereren dan een reguliere zonne-installatie. In de wintermaanden genereerde de boom zelfs 50% meer elektriciteit. De 13-jarige Aidan maakte gebruik van de Fibonacci reeks bij het ontwerpen van zijn zonneboom.

De greep van zwarte gaten kan langzamerhand verslappen wanneer ons universum extra dimensies heeft, een theorie die getest kan worden met behulp van pulsars. De snaartheorie, die tracht alle bekende krachten te verenigen, wijst op het bestaan van meerdere ruimtelijke dimensies buiten de drie die we kunnen ervaren. John Simonetti van Virginia Tech in Blacksburg en zijn collega's zeggen dat zwarte gaten omringd door neutronensterren die bekend staan als pulsars de snaartheorie kunnen testen.

De duistere periode van de negende golf en de Gouden Tijd

De hele wereld is in de ban van de sterk verhoogde frequentie van de negende golf (de universele cyclus van de onderwereld) van energie die op 9 maart 2011 is gestart. Dit kwam tot uiting in de aardbeving in Japan en de daaropvolgende gebeurtenissen. Maar waar gaat de negende golf eigenlijk over? Er zit veel meer achter dit bewustzijnsproces dan alleen de natuurrampen. Het zijn processen die in de diepere lagen van het bewustzijn doordringen en effect heeft op alles wat we doen. Algemeen gezegd gaat het om de verbindingen van het eenheidsbewustzijn en dat wordt in deze video uitgebreid uitgelegd door calleman zelf. 23 September roept Calleman op om de Cosmische Convergentie nog een keer te organiseren wereldwijd. Dit sluit mooi aan bij de Mayakalender en de blauwe commeet Elenin die rond die datum tussen de zon en de Aarde zich bevind. Een mooi interview met Lilou en dr. Calleman.

Video Calleman & Lilou:Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: