Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk 34

Laatste wijziging: maandag 22 augustus 2011 om 09:20, 3154 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 augustus 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Week door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste

artikelen of columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen. Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

 

Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa & Sheldan Nidle, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. Aartsengel michael heeft een mooie channel voor de maand Augustus voor ons achter gelaten. 'Jongeren plunderen de straten' Is wat de mainstream media ons wil vertellen. Met hun daden hielden de plunderaars de rest van de bevolking een spiegel voor. Plunderen en stelen is fout, maar waarom? Feit is dat het overheersende cultuurrelativistische paradigma in de maatschappij deze vraag niet consequent en zinnig beantwoordt. Het is dus zinnig om eerst te kijken wat de heersende politieke klassen er voor filosofie op na houden. Er zijn vele manieren waarop je energie gewaar kunt zijn. Je gedachten zijn de ingang tot het waarnemen van energie en je in­nerlijke ogen verschaffen je de gereedschappen om de energie te ver­anderen en ermee te werken. Niet alleen word je omgeven door energie die je negatief of positief kan beinvloeden, er worden je ook voortdurend raadgevingen gezon­den.

 

 

AfstandsMeditatie: Ascentieprocessen. 22 Augustus, 2011

Graag wil ik jou uitnodigen voor de afstandsmeditatie en ik weet zeker dat wij met velen het licht der liefde gaan manifesteren, wat een domino effect zal hebben op jouw directe omgeving en alle wezens van licht in het Universum. We zijn aangekomen in de vijfde nacht/Universele Cyclus van de Mayakalender. (Donderdag, 18 Augustus, 2011) De vijfde nacht - in al de negen Cyclussen van de Mayakalender - staat voor vernietiging van het oude systeem,om zo plaats te maken voor een nieuw revolutionair systeem, wat de werkelijkheid van al het leven positief veranderd.


Intentie Meditatie:

Ascentieprocessen begeleiden

Verhogen van de trilling

Verbinden in eenheid

Universeel ContactDruk op de onderstaande link voor de uitnodiging:

>>> Meditatie Uitnodiging <<<

 

Schrijf jezelf in onderaan de uitnodiging.


Elenin en de Halsnoernevel

Een satelliet van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft een fraaie foto gemaakt van de ijzige komeet. In opdracht van NASA draaide de satelliet zich iets, zodat deze een goed beeld kon krijgen van Elenin. En met succes: het leverde een mooie foto op. Hier in Nederland waren de Perseïden slecht te zien. Maar dankzij enkele foto's kunnen we toch uitgebreid nagenieten van de meteorenzwerm. Een prachtige foto laat zien hoe twee sterrenstelsels bezig zijn met een botsing die miljoenen jaren kan duren. De twee sterrenstelsels zijn nog maar net aan hun botsing begonnen. Ze bevinden zich op zo'n 450 miljoen lichtjaar van de aarde. De prachtige foto (hier in het groot) is gemaakt met behulp van beelden van Hubble en Chandra. Een immense graancirkelformatie is op 29 juli jongstleden gemeld bij West Woodhay Down nabij Inkpen in het Britse WiltDe Hubble-telescoop van NASA heeft een prachtige foto gemaakt van de onlangs ontdekte Halssnoernevel. Waar de Halssnoernevel zijn naam aan te danken heeft, mag duidelijk zijn. De nevel heeft veel weg van een halsketting.

 


De vijfde en beslissende nacht van de negende golf

De Vijfde Nacht van de Negende Golf / Mayakalender ging afgelopen donderdag 18 augustus van start en velen vragen zich af wat deze energie met zich mee zal gaan brengen. Deze fase staat voor het instorten van het politieke en economische systeem. om zo plaats te maken voor een nieuw revolutionair systeem, wat de werkelijkheid van al het leven positief veranderd. De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell.


Immense Kundalini-graancirkel gemaakt door dronken Engelsen met plankjes en touwtjes?

Een immense graancirkelformatie is op 29 juli jongstleden gemeld bij West Woodhay Down nabij Inkpen in het Britse Wiltshire. Het betreft één van de grootste graancirkels die ooit is gevonden en bestrijkt volgens één van de bezoekers een oppervlakte van tenminste 3,7 hectare.


Video Kundalini-Graancirkel:

Tot Slot

Je bent hier niet per toeval,  jij was nog nooit zo klaar voor deze missie als NU. Jij bent hier samen met zeven miljard goddelijke wezens op aarde om de nieuwe wereld te vormen. Kun je het voelen? Voel jij de energie NU al stromen? Het proces in deze is al begonnen op het moment dat jij toestemde - met jouw vrije wil - om hier aan deel te nemen. Voor het eerst is de Aarde het middelpunt van het Universum en iedereen kijkt mee of wij deze unieke gebeurtenis gaan manifesteren. De wereld zoals wij hem kennen zal drastisch veranderen waar men in het licht der liefde mag verblijven. Verval niet in de lage trilling van angst want we gaan hoe dan ook naar 'de Gouden tijd'. Door - heel bewust in dit proces - deel te nemen aan deze werkelijkheid zal je een verbinding maken de energie van de mensen en met het eenheidsbewustzijn.  Met deze verbindende energie activeer jij jouw goddelijke vermogens en we gaan zo samen het breekpunt creëren, waar we doorheen mogen gaan en wat nodig is om de nieuwe Aarde en de nieuwe mens te vormen...

 

Tot Volgende week!


Richard Insight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: