Zoeken
 


Japanse producten met straling zonder uw medeweten gewoon aan ons verkocht ...

Laatste wijziging: zondag 14 augustus 2011 om 14:47, 6122 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 14 augustus 2011

In het nieuws zien we ondertussen al bijna tot geen berichtgeving meer van het drama dat zich een maand of wat geleden voltrok in Japan.
U zou zich eens moeten afvragen waarom er eigenlijk met geen woord meer over gerept wordt!?

Out of sight, out of mind ... zo denken de media, politiek en commercie!
Want omdat je nu alleen nadenkt over Hollands Best Talent en het slechte weer in Nederland ben je eigenlijk allang vergeten dat die ramp zich nog steeds voltrekt. Japan 'straalt' nog steeds en de straling verspreidt zich zonder uw medeweten over de gehele wereld, door de lucht en het water.

Direct na de ramp werden sneaky alle normen m.b.t. straling in voedsel al aangepast in het geval het uit Japan kwam, we vonden het met z'n allen wel raar ... maar laten we wel zijn, eigenlijk waren we dat al weer vergeten. Ze zouden het namelijk toch niet toestaan dat we hier radio-actief voedsel zouden eten?!

Nou ... reken er dus maar op van wel!
Wat u hier niet te horen krijgt, krijgen ze in andere landen wel te horen ... zoals in Egypte bijvoorbeeld waar men toch wat eerlijker en opener is geworden blijkbaar.

Het gaat hier dan wel niet om voedsel, maar de straling is er niet minder om die gewoon scrupuleus geexporteerd wordt vanuit Japan.Voeg toe aan: