Zoeken
 


Internet Censuur in Europa

Laatste wijziging: zondag 14 augustus 2011 om 14:19, 5724 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 14 augustus 2011

I.v.m. de 15 Mei beweging die in Spanje verschillende pleinen heeft ingenomen en sindsdien daar aan het staken zijn, zijn verschillende webcams sindsdien niet meer beschikbaar.

Een paar weken geleden werden de Indignados (zoals de 15 Mei beweging ook wel genoemd wordt) hard van het plein 'Puerta del Sol' in Madrid verjaagd, waarvan we al eerder bericht gemaakt hebben en waarvan youtubefilmpjes te zien waren.
Omdat het hier niet gaat om een paar mensen maar om vele duizenden, kon het niet anders dan uitblijven dat deze mensen andere pleinen in Madrid zouden gaan bezetten, totdat ze de 'Puerta del Sol' weer terug zouden/zullen hebben. En dus zien we dat ook die webcams spontaan uit de lucht genomen zijn.

Webcam Censorship

Als je nu kijkt op desbetreffende website zul je zien dat de 'Plaze de Cibeles' ook van de indignades afgenomen is, aangezien die webcam nu weer functioneert en de indignados op desbetreffende beelden niet meer te zien zijn.Voeg toe aan: