Zoeken
 


Belgische volk bereid zich voor op warm onthaal Europese broeders en zusters

Laatste wijziging: woensdag 10 augustus 2011 om 23:50, 5853 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 10 augustus 2011

Zoals we eerder al aangaven, zijn er plannen om met grote groepen mensen (los Indignados) vanuit verschilende landen/steden verspreid over Europa te gaan lopen naar Brussel. Het zijn niet alleen plannen meer, zo zijn er al groepen vertrokken vanuit o.a. Madrid, Barcelona, Bordeaux, Parijs en Toulouse. Verschillende groepen uit andere landen hebben al aangegeven binnenkort ook op pad te gaan. Eén van de doelen is de demonstratie op 15 oktober bij het Europees Parlement.

Voor de mensen uit de regio Brussel is het niet zo ver lopen, dus hebben ze bedacht dat zij de planning voor de opvang van de vele duizenden bezoekers maar moeten gaan regelen.
Ik zeg: een lovend streven, hoewel het ze wel eens boven de pet zou kunnen groeien ... Tenzij ... tenzij de Belgische bevolking opstaat en haar europese broeders en zusters met ziel en zaligheid opvangt en ook geweldloos opstaat tegen de onwettige Europese overheid.

Zaterdag 30 juli om 17u30 zal er op de Citadelle van Namen een grote vergadering plaatsvinden om de aankomst van de internationale marsen organiseren.
Donderdag 28 juli om 16u zal een vergadering plaatsvinden in de Polygone te Brussel voor al degenen die niet naar Namen kunnen komen.

Voor meer informatie betreffende de marsen van de indignados zie:

http://bxl.indymedia.org/articles/2441
http://en.wordpress.com/tag/march-on-brussels/
http://spanishrevolution11.wordpress.com/

ThePilgrim

P.s. vergeet niet je V for Vendetta Masker alvast klaar te leggen!Voeg toe aan: