Zoeken
 


Maya Kalender: Het middelpunt van de vijfde dag van de universele Cylus is op 8 - 9 Augustus, 2011

Laatste wijziging: maandag 8 augustus 2011 om 19:45, 4507 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 augustus 2011

Sinds negen maart 2011 zitten wij in de negende en laatste versnellingsfase waar de positieve en relatief negatieve ontwikkelingen veel sneller zullen opvolgen als daarvoor. Waar de dagen en nachten in de achtste versnellingsfase nog maar 360 dagen waren, is dat in de versnellingsfase waar we ons nu in bevinden nog maar 18 dagen per dag of nacht en dit is maar liefst een twintigvoudige versnelling. Dat betekend dus chaos afgewisseld met verlichtende momenten waar het bewustzijn van de mens als een raket omhoog schiet en de ontwikkelingen niet meer te houden zijn. Het is interessant om te weten dat het midden van deze dagen en nachten, de dieptepunten en hoogtepunten weergeven. Iets wat invloed heeft op wat de mens ervaart aan energie en beleeft in gebeurtenissen. Toen dag een begon (9 maart t/m 26 maart) vertegenwoordigde deze periode zoals de Maya's dat zeggen "het zaden". Dat betekend dat de mensheid later mag oogsten wat deze gezaaid heeft en er energieën zijn opgestart die dat vertegenwoordigen.

 

 

Wij zijn - nu ik dit artikel schrijf - (08 Augustus, 2011) aanbelandt in het middelpunt van de vijfde dag (08 - 09 Augustus, 2011) van de Universele Cyclus/Mayakalender. Het middelpunt van de energiegolf betekend dat de energie die deze vertegenwoordigd op zijn sterkst is. Deze fase staat voor ontluikend en duidelijkheid. Eindelijk zal de waarheid naar boven komen drijven en wat opgebouwd is zal een beginnende vorming aannemen. De Vijfde dag is - in alle negen cyclussen van de geschiedenis van de Aarde - de fase waar revolutionaire gebeurtenissen plaatsvinden die ons bewustzijn en de hele werkelijkheid veranderd. Denk aan de industriele revolutie, de val van Rome en het begin van het christus tijdperk. Dit alles gebeurde in de vijfde dag van de cyclus van die tijd. Nu de cyclussen steeds korter werden - van duizenden jaren naar tientallen dagen - is de vijfde dag en de vijfde nacht in 36 dagen (twee keer 18) voorbij.

We gaan in deze fase wereldwijd een kosmische resonantie creeren.

Deze fase zal meer positieve events met zich meebrengen, waar jij kansen voor jezelf en je omgeving mag scheppen. Het is vijf voor twaalf, als het over deze cyclus gaat want opvallend is dat bij iedere cyclus altijd de vijfde nacht voor verwoesting zorgt, waardoor er een revolutionaire groei en ontwikkeling ontstaat wereldwijd. In deze laatste negende cyclus betekend dat voor ons dat dit valt in de periode van: 18 augustus - 04 september 2011. Waar in de zesde dag alles in bloei zal staan en de mens op de zevende dag eindelijk de wens in vervulling zal laten gaan en mag beginnen te bouwen aan een nieuwe toekomst.

 Voeg toe aan: