Zoeken
 


Jazeker ... walnoten zijn drugs!

Laatste wijziging: woensdag 27 juli 2011 om 23:02, 5770 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 27 juli 2011

Voordat de Codex Alimentarus is ingevoerd hadden verschillende klokkenluiders (en dus vele alternatieve nieuws websites) het er al over, natuurlijk voedsel gaat illegaal worden. Vele mensen hebben dat afgedaan als onzin en dachten dat het niet zo'n vaart zou lopen en dat dan bepaalde natuurlijke medicijnen 'degelijk' getest moeten worden zou alleen maar de werkelijke kracht van deze medicijnen bevestigen.

Goed ... nou ja, fout dus ... het kan gewoonweg economisch gezien niet uit en dus zullen de meeste van deze medicijnen niet getest worden.

Maar dat is alweer wat anders dan waar het nu om gaat.
Omdat 'algemeen bekend' is dat walnoten het zeer gezonde Omega-3 bevat, wat de kans op hartkwalen en verschillende soorten kanker verlaagt, heeft een bedrijf in de VS bedacht dat het wel op de verpakking kon zetten dat walnoten goed voor de gezondheid zijn.

Weer fout, want dat gaat dus in tegen de regelgeving ... je mag van een niet medicijn dat soort claims niet op de verpakking zetten en dus heeft de FDA besloten dat walnoten een drugs zijn.
We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de walnoten niet meer te koop zijn (legaal dan).

 

ThePilgrimBron: Daily Mail

Voeg toe aan: