Zoeken
 


Anonymous ... the good or the bad?

Laatste wijziging: maandag 25 juli 2011 om 22:58, 5301 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 juli 2011

Media en politiek doen hun uitesrte best om 'Anonymous' in een zwart daglicht te stellen en ons te laten denken dat het een kleine groep hackers is die zich gedragen als criminelen.
Maar is dat eigenlijk wel wat 'Anonymous' is?

Als je de andere kant van het verhaal aanhoort zie je dat het eigenlijk heel wat anders voor moet stellen, namelijk alle mensen (georganiseerd en ongeorganiseerd) die de ogen geopend hebben en tot de conclusie gekomen zijn dat de mensheid als slaaf behandeld wordt door een klein groepje 'machthebbers' en tot doel hebben de rest van de mensheid en die 'machthebbers' de ogen te laten openen en in te zien dat de mensheid genoeg heeft van onderdrukking en onrecht.

Maar wat nou eigenlijk te geloven, want dit begint ondertussen inderdaad op een strijd tussen de nieuwe en oude media te lijken.

Dat betekent dus dat je zelf op zoek moet gaan naar informatie, op straat en in oude en nieuwe media maar vooral ook je eigen hart.
Leg alle feiten en gevoelens naast elkaar en dan wordt je snel genoeg duidelijk wat de waarheid is ... een ding zal je snel genoeg duidelijk worden, 'Anonymous' wordt alleen door de gevestigde orde (politiek, media en commercie) gezien als een groep criminele hackers.

Een voorbeeld van zo'n situatie is 'Operation Orlando', waar de politiek, media en commercie in eerste instantie de goedhartigheid van het volk om daklozen van voedsel te voorzien als crimineel en illegaal te bestempelden. Daarop maakte een aantal mensen onder het gedachtengoed van 'Anonymous' de gevestigde orde duidelijk dat dat niet getolereerd zou worden en dat nu eens dan toch de menselijkheid zou overwinnen. Waarop vervolgens het mediaoffensief tegen 'Anonymous' weer nieuw leven ingeblazen werd en de 'internetoorlog' weer actiever werd.

Let wel het is de gevestigde orde die menselijk leed nastreeft door daad en woord, dat terwijl het 'Anonymous' is dat geen menselijk leed berokkend.
Zoek zelf op het internet naar wat er werkelijk gebeurd in Orlando en bouw je eigen mening op.

Klik hier voor de mening van ANONYMOUSBron: Anonymous

Voeg toe aan: