Zoeken
 


A Journey of Awakening

Laatste wijziging: dinsdag 19 juli 2011 om 10:21, 3414 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 19 juli 2011

Time of the Sixth Sun is een multi-platform filmproject over het ontwaken en transformatie van het mondiale bewustzijn. Een getuigenis van deze tijd door de ogen van ‘s werelds Wisdom Keepers in de nadering van het jaar 2012.

In Time of the Sixth Sun gidst de hoofdfiguur ons door een reis van ontwaken naar een lang voorspeld nieuw tijdperk. Doorheen alle tijden hebben beschavingen door middel van kalenders en visies/visioenen aangegeven dat 2012 een keerpunt zal zijn in de evolutie van de mensheid. In het westen merken velen een toename in synchroniteiten en ervaren dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. Wetenschappers accepteren dat de opwarming van de aarde een realiteit is, maar wat is het effect van deze veranderingen op onze innerlijke wereld? In toenemende mate zoekt de wereld naar antwoorden, terwijl de klok doortikt.  Hierbij alvast een trailer van de film:

We have been scouring the planet to speak to Tribal Elders, Wisdom Keepers, New Scientists, Spiritual Teachers and those offering Divine Guidance on what they have to say about these awesome times.

Deze film wordt in het najaar van 2011 verwacht.Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: