Zoeken
 


Little grandmother - In je kracht komen te staan

Laatste wijziging: maandag 18 juli 2011 om 10:12, 3893 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 18 juli 2011

In dit interview met Little Grandmother Kiesha Crowther in Glastonbury wordt uitgelegd hoe je in je kracht kunt komen te staan.

Dat wil niet zeggen dat je controle over anderen verkrijgt, maar dat je je zelfverzekerd en vreugdevol voelt en dat je het gevoel hebt zinvol bezig te zijn. Hoe kun je dit bereiken?

- Laat alle angst los; angst voor het onbekende, angst voor de toekomst, angst voor mensen die je controleren, angst om een krachtig, dynamisch baken van licht te zijn. Stap over de angst heen en het monster spat uit elkaar als een ballon.

- Vertrouw erop dat je in staat bent intuïtief aan te voelen of iets van het licht is of niet. Dit onderscheidingsvermogen is je van nature gegeven en je bent ermee geboren. Kiesha zegt dat je meer verbonden bent met je hogere zelf wanneer je je goed voelt.

- Heb jezelf lief. Accepteer jezelf zoals je nu bent, niet wanneer je veranderd bent, wanneer je meer hebt bereikt, enzovoorts. Stel geen voorwaarden aan de liefde voor jezelf.

- Kies ervoor om in dienst te staan van je medemens, de dieren en je planeet, op welke manier dan ook. Vertrouw erop dat alleen al de intentie voldoende is om je pad van licht te activeren.

- Kies voor datgene waar je op gefocust bent om meer liefde, vreugde en vrede in je leven te brengen. Je krijgt meer van datgene waar je je op richt. Wil je dat het goed met je gaat, richt dan je dankbaarheid op alles wat goed werkt in je lichaam, niet op pijnlijke aspecten. Richt je op schoonheid, liefde, goede vrienden en alles wat je wel hebt.

- Kijk niet langer naar het nieuws. Je bent niet onverantwoordelijk bezig wanneer je al het dagelijkse drama in de wereld niet langer volgt. Onderzoek zelf wat er werkelijk speelt en zend je liefde naar een negatief geladen gebied, in plaats van dat je verdriet voelt.

 



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: