Zoeken
 


Materiaal Roswell UFO crashsite komt niet van aarde

Laatste wijziging: woensdag 13 juli 2011 om 16:39, 4081 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 13 juli 2011

The artifact that has been analyzed. Specimen size about 10 mm long. End fragment clipped off for testing. (image credit: Frank Kimbler)
The artifact that has been analyzed. Specimen size about 10 mm long. End fragment clipped off for testing. (image credit: Frank Kimbler)

Een leraar van het Militaire Instituut in Nieuw-Mexico NMMI heeft mogelijk het eerste wetenschappelijke bewijs gevonden van materiaal dat niet op Aarde vervaardigd is.

Het materiaal is gevonden bij de plaats waar in 1947 een vliegende schotel neerkwam en is getest door een wetenschappelijk instituut. Is het gemaakt door intelligente buitenaardsen?

Frank Kimbler was altijd al geïnteresseerd in UFO’s en heeft er zelf ook één gezien. Hij besloot zelf onderzoek te gaan doen naar de crash bij Roswell. Hij begon door satellietfoto’s van de plaats te bekijken waar de schotel neerstortte.

In mei 2010 bezocht hij het gebied met zijn metaaldetector. Het leger heeft het hele gebied indertijd reeds uitgekamd en maakte voornamelijk grote gaten zodat kleine voorwerpen gemakkelijk onopgemerkt moeten zijn gebleven. Kimbler verwachtte vooral kleine voorwerpen te vinden bij holen of mierenhopen. Bij een mierenhoop vond hij het eerste voorwerp.

Wat hij vond was een zilverkleurig voorwerp dat eruit zag als aluminium. Dit is vreemd te noemen omdat er geen aluminium objecten in de nabije omgeving te vinden zijn. Uiteindelijk vond Kimbler meer gelijksoortige voorwerpen waarvan de randen gescheurd of gesmolten leken. Hij trof tevens aluminium knopen aan die in de veertiger jaren gebruikt werden voor legeruniformen.

De voorwerpen werden getest door New Mexico Tech in Socorro en het onderzoek werd gefinancierd door het Internationale UFO Museum en Onderzoekscentrum van Roswell. Vastgesteld werd dat de gevonden voorwerpen bestaan uit een legering van aluminium, silicium, mangaan en koper.

Isotopen

Het onderzoek inspireerde Kimbler om de isotopen te analyseren. Dit is belangrijk omdat de verhoudingen van isotopen bijna net zo uniek zijn als onze eigen vingerafdrukken. Bepaalde concentraties van elementen op Aarde zijn uniek. Meteorieten hebben bijvoorbeeld andere verhoudingen omdat ze niet van de Aarde afkomstig zijn.

Kimbler klopte aan bij de Universiteit van Nieuw-Mexico en Bigelow Aerospace in Nevada maar liep vast. Hij vond uiteindelijk een gecertificeerd laboratorium dat het werk wel wilde doen. Het museum financierde wederom het onderzoek en de resultaten waren binnen vijf dagen binnen.


De verhouding van magnesiumisotopen in monster AH-1 komt niet overeen met overige verhoudingen aangetroffen op Aarde. Chondriet wijkt ook af omdat het hier een meteoriet betreft.

De verhouding van magnesiumisotopen in de geanalyseerde voorwerpen is onbekend op Aarde. Dat betekent dat er twee mogelijkheden zijn: Of het laboratorium heeft een fout gemaakt, of het materiaal komt niet van de Aarde. Kimbler heeft inmiddels afspraken gemaakt met andere laboratoria om de resultaten te kunnen bevestigen.

In tegenstelling tot sommige natuurlijke elementen zoals goud en zilver, die in de bodem kunnen worden gevonden, wordt aluminium niet in de natuur gevonden. Wanneer onomstotelijk bewezen is dat het materiaal niet van de Aarde komt, moet het dus buiten de Aarde geproduceerd zijn door intelligente wezens.

Kimbler besluit met de opmerking dat gecertificeerde laboratoria normaal gezien geen fouten maken.

Bron en meer foto’s: Openminds.tv

 Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: