Zoeken
 


bakens van Licht - Spiegels ~ 21 dagen om god te weerspiegelen

Laatste wijziging: donderdag 30 juni 2011 om 11:04, 4069 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 30 juni 2011

Groeten van thuis

Punt waarop er geen weg terug is
De hele mensheid heeft een niveau bereikt waarop er geen weg terug meer mogelijk is. Je kunt niet teruggaan in vibratiestaat en mensen hebben nu een kritieke massa bereikt. Jullie wisten dat het eraan kwam. Jullie wisten dat het deze kant opging en wij hebben jullie onlangs nog verteld dat jullie nog een niveau van kritieke massa hadden bereikt waarop liefde de angst die op jullie planeet binnen het collectief aanwezig is, zou bedwingen. Angst was de grote motiverende factoren die over de hele planeet is gebruikt voor zelfmotivatie. Nu zou het goed zijn om een nieuwe motivatie te zoeken.

Vandaag willen we daar wat nader op ingaan. Wij willen jullie deelgenoot maken van enkele percepties die wij op jullie reis hebben. In het begin namen jullie kleine, heel kleine stapjes en nu rennen jullie met grote vaart vooruit en nemen grote sprongen om in een enkele beweging zoveel mogelijk stappen te nemen. Vanwege deze veranderingen zijn veel gemakken die jullie in het begin hebben opgezet, aan het veranderen. Niet dat jullie zonder comfort zullen zijn, maar gewoon dat de dingen die jullie eens voldoening schonken dat misschien niet langer doen. Jullie hebben een ruimte vrijgemaakt om je energie tot op haar hoogste potentieel te gebruiken. Jullie hebben een zaak of een baan, cliënten, vriendschappen en ondersteunende netwerken gecreëerd, maar jullie zullen spoedig tot de ontdekking komen dat jullie die ondersteuning niet meer op dezelfde manier nodig hebben. De hele mensheid heeft zojuist heel stilletjes maar effectief een enorme stap in vibratie gezet en dat is heel snel gebeurd. Dat zal zo doorgaan zolang iedereen hierin samen is, zolang jullie een paar demarcatiepunten hebben waaraan jullie je eigen groei kunnen zien en meten.

Het spel veranderen
Waarom is het nodig om je eigen groei te zien om verder te kunnen gaan? Dit is een spel, lieverds. En dat is precies wat het is: een spel. Jullie weten hoe moeilijk het voor ons is om de Hoeder informatie te geven die rechtstreeks van Thuis komt, die hij dan weer door moet geven en in feite moet vertalen in boodschappen die geschikt zijn voor jullie wereld.

Er beginnen een paar heel interessante dingen in beweging te komen. Laat ons jullie een paar vragen stellen en daarna zullen we verdergaan en helpen met het onthullen van enkele antwoorden of mogelijke potenties die voor jullie liggen. Stel jezelf de vraag welke overtuigingen je hebt die jou in je kracht zetten. Wij hebben het vele malen gehad over de overtuigingen in jullie wereld. Wij hebben het vele malen gehad over overtuigingen die je in de weg stonden. Jullie vormen vaak definitieve, rechtlijnige en niet-flexibele overtuigingen die gewoon doorbroken moeten worden en verdwijnen. Soms verdwijnen ze tijdens grote drama's en problemen, en dan kun je naar het volgende niveau. Wij vragen jullie om te overwegen je overtuigingen flexibel te maken waardoor je open kunt staan voor nieuwe ervaringen, nieuwe gedachten en inzichten. Want telkens wanneer jullie een van die enorme sprongen nemen, zien jullie alles vanuit een ander perspectief en dat is geweldig. Maar waarom?

Spiegels
Lieverds, jullie zijn scheppers. Jullie creëren echt elke gedachte. Elke emotie die je hebt is een trigger die de gedachte het universum instuurt om daarna gemanifesteerd te worden. Dat wordt magnetisch gedaan via je hart. Het wordt gedaan in samenhang met elke andere schepper, maar jij bent nog altijd een schepper die zich schuilhoudt - god, die in een bepaald lichaam is geïncarneerd. Om hier naartoe te komen, het spel te spelen en net te doen alsof je mens bent, was het nodig om de illusie van tijd binnen te gaan, want oneindig zijn werkt niet op aarde. Dit is een spel van net doen alsof je eindig bent en inmiddels spelen jullie dat bijna te goed ook al is je ware aard oneindig. Om die illusie te creëren, creëren jullie allemaal een heilige plaats voor jezelf. Je eigen werkelijkheid in je eigen kleine bel van biologie en dat werkt heel goed totdat je gaat beseffen dat je niet de enige schepper bent op aarde. Dan begint de uitdaging en kijk nu eens naar jullie gemeenschappen, bedrijven, overheden, al die collectieve vibraties of het nu religies, kerken of een of andere organisatie is, daar komen mensen bij elkaar die je magie kunnen weerspiegelen. Daar gaat het om.

Kijk eens naar alle goede dingen die daaruit voortgekomen zijn. Religies hebben enorme kracht, eenheid en gemeenschapszin gebracht, gebaseerd op liefdesbewustzijn. Ze hebben begrippen en ideeën versterkt die veel mensen hebben uitgeprobeerd en met succes gebruikt. Waarom is het zo prachtig om iets van dien aard te hebben? Omdat het een overtuiging is die je licht kan weerspiegelen. Het is op een bepaalde manier een spiegel. Jullie hebben veel van dit soort spiegels hier op aarde en die beperken zich niet tot religies. Elke spiegel reflecteert op de een of andere manier jouw unieke magie en is bedoeld om je te helpen herinneren wie je werkelijk bent. Juist op deze plaatsen verdiep je de spirit in je innerlijk, de god in je innerlijk.

En waarom hebben jullie nu zoveel religies op aarde? Dat is een vraag van de laatste tijd. De reden daarvoor is heel simpel: mensen over de hele wereld hebben verschillende vibratieranges en hebben daar representaties van nodig. Het maakt per definitie niet uit welke religie je gebruikt want ze zijn allemaal een weerspiegeling van je licht. De problemen ontstaan wanneer de ene god geen ruimte biedt aan de andere goden. De meeste religies zijn exclusief geworden en dat heeft voor veel problemen en oorlogen gezorgd. Daarom zeggen wij jullie dat jullie groeien en als jullie je echte spiegelbeeld willen zien, zoek dan een spiegel die flexibel genoeg is om met je mee te groeien.

Spiegels van licht
En wat is dan een spiegel van licht? Als wij je een steen gaven - een klein, piepklein steentje - en we zouden zeggen: draag deze mooie steen bij je wanneer je hier weggaat en alles zal vanaf dat moment op magische wijze werken. Zal dat werken? Als je het gelooft, zal het werken. Het is een spiegel. Als je naar een dokter gaat en de dokter zegt: "Dit is iets heel gewoons. Ik kan je hiervan afhelpen, dat is helemaal geen probleem. We hebben er al veel mensen van afgeholpen. We geven je gewoon deze pil, zorg voor een goede nachtrust en je zult je weer helemaal lekker voelen. Zal het werken? Als je het gelooft, zal het werken. Als je twijfelt, als je je afvraagt of ook allopathische medicijnen voor jou zullen werken, zal het niet op dezelfde manier werken. Dit zijn geen vaststaande en snelle dingen die voor iedereen opgaan. Om die reden is elk individu uniek. Wanneer je groeit, zal de range van diversiteit groter worden. Wat wij hiermee zeggen is dat dit allemaal weerspiegelingen van je licht zijn. Dit zijn de manieren waarop de kleine goden hun energie moeten gebruiken op aarde. Ze moeten haar op de een of andere manier naar zich teruggespiegeld krijgen om zichzelf te kunnen zien. Daarom vragen wij jullie om je heel sterk bewust te worden van je spiegels. Wij vragen je om spiegels te verzamelen en er heel veel te verzamelen en geef ze een plekje in je huis en zet al die potenties op zodat je jezelf geregeld kunt zien. Nee, we hebben het niet over visuele spiegels, je kunt dus gerust zijn. Het betekent niet dat je elk moment je haar moet kammen om jezelf in de spiegel te kunnen zien. Wat het wel betekent is dat je veel flexibele overtuigingen hebt die je in je kracht zetten .... Die je licht kunnen weerspiegelen.

Er zijn veel healers en leraren die onze woorden horen. We roepen hun hulp in, want dit is de energie waarmee wij met de aarde hebben gewerkt tijdens veel, heel veel van jullie levens en wij zijn zo opgewonden want jullie staan op het punt om de sluier weg te gaan nemen. Jullie beginnen geluiden te horen, andere muziekstukjes vanachter de sluier die jullie nooit eerder hebben gehoord. Het is je groei, het zijn veranderingen in je fysieke wezen die dat mogelijk maken. Dit illustreert dat je bewustzijn groeit. Dit illustreert dat er voor jou slechts één waarheid is en dat al deze muziekstukjes bedoeld zijn om jouw waarheid te weerspiegelen. Waarom zeggen wij dit? Waarom zeggen wij dat een ieder van jullie een waarheid heeft terwijl er hier op de planeet in feite zoveel mensen zijn? Wij hebben het hier eerder over gehad. Wij hebben jullie verteld dat er twee belangrijke dingen zijn om je te her-inneren. Nummer één: jij bent god en je hebt de verantwoording om je scheppingskrachten te gebruiken. Nummer twee en waarschijnlijk net zo belangrijk: je bent niet de enige god. Je moet je krachten ook gebruiken in harmonie met de andere scheppers om je heen. Dat is het stuk wat het hele collectief van de hemel bij elkaar brengt om op aarde gecreëerd te worden. Dat is waar jullie naartoe gaan - een gemeenschap die in zijn kracht staat, zoals op aarde nooit eerder heeft bestaan. Jullie hebben altijd vrije keuze gehad, maar als een collectieve vibratie hebben jullie er nooit voor gekozen om volledig je eigen kracht op te pakken. Wat betekent dat? Als je god bent, betekent dat dan dat je als god niet langer het spel hoeft te spelen?

Verantwoordelijkheid = de balans van kracht
Welnu, jullie hebben dat concept en jullie hebben die kans. De meesten van jullie zijn hier leven na leven als leraar of healer druk bezig geweest om de planeet en de hele mensheid naar het moment te brengen waarop jullie deze stap konden zetten en nu ligt die voor jullie. Het is aan het gebeuren. De sluiers gaan af en wat jullie zien is je eigen spiegelbeeld. Het is heel belangrijk dat jullie dit begrijpen want samen met je onvoorstelbare kracht komt een niveau van verantwoordelijkheid en je kracht kan alleen in evenwicht zijn wanneer je die verantwoordelijkheid neemt. Je kracht kan alleen toenemen als je dat niveau van verantwoordelijkheid verhoogt. Dit is wat er voor jullie ligt, voor jullie allemaal. Dit is het gebied dat jullie stuk voor stuk zullen gaan zien.

21 dagen van weerspiegeld licht
Wij zullen nu doen alsof we in jullie illusie van tijd spelen en jullie vertellen dat vanaf dit moment en gedurende 21 dagen, wij jullie jezelf zullen laten zien. Jullie zullen je eigen kracht direct weerspiegeld zien in iets dat je hebt: een idee, een concept dat zich vlak voor je manifesteert. Let op de wonderen gedurende de komende 21 dagen. Je zult vele wonderen creëren in je leven maar er zal er minstens één zijn dat onbetwistbaar is, één waarvan je absoluut direct vanuit je eigen kernessentie zult begrijpen dat je dat zelf hebt gecreëerd. Wij doen dat van tijd tot tijd om jullie vertrouwen te geven, om jullie je eigen ware aard te laten zien. Jullie hebben een sluier gecreëerd die je ervan weerhoudt Thuis te herinneren. Hij weerhoudt je ervan je je vorige levens te herinneren, hij weerhoudt je ervan je je vooruitgang als ziel te her-inneren en wat er nu gebeurt is dat jullie een begin maken met het laten verdwijnen van de hele sluier.

Jullie hebben die sluier tussen de twee hersenlobben aangebracht. Dat is de reden waarom jullie twee hersenhelften hebben. Zie het linkerdeel als het deel dat de illusie van tijd vasthoudt terwijl er in het rechterdeel geen tijd bestaat. Daarom vertegenwoordigt het rechterdeel Thuis en het linkerdeel de aarde. Die twee smelten nu samen op een manier die nog niet eerder is voorgekomen. De spirit ontwikkelt zich en nu zal ook het fysieke wezen zich ontwikkelen zodat de bekrachtigde spirit er in geherbergd kan worden. Als zodanig beginnen velen van jullie nu op de een of andere manier tegen spirit te praten. Jullie beginnen allemaal delen van jezelf te vinden waar je een directe verbinding hebt met Thuis. Als je dat proces vertrouwt, zal het je leren om die energie binnen te brengen om je licht te verankeren. Je zult licht gronden, het een nieuw pad geven om langs te reizen en je licht te hulp roepen op een heel sterke manier.

Een ieder van jullie begint dit op zijn eigen manier te doen. Als er één ding zou zijn dat we jullie allemaal konden geven door gewoon even op je schouder te tikken, zou dat zelfvertrouwen zijn. Het zou zielsvertrouwen zijn omdat je ziel vele malen op deze aarde is geweest. Velen hebben zich veel moeite getroost en grote offers gebracht om het de aarde mogelijk te maken deze volgende stappen te zetten... en hier zijn jullie dan. Sommigen ontwaken uit de droom en zeggen: "Nu ik ontwaakt ben, wat word er nu van mij verwacht?" Er wordt hier bij ons heel wat om gelachen omdat dit de sluier in actie is. Wij zijn hier niet om jullie iets te leren, wij zijn hier om jullie te helpen her-inneren. Wij zijn hier om jullie te helpen dat deel van jezelf te onthullen, zodat je deze weerspiegeling zelf kunt zien. Het gaat er niet om dat je het aan iemand anders laat zien of dat je je bekwaamheden of magie bewijst. Zodra je die weerspiegeling zelf kunt zien, breng je het verder en in evenwicht met verantwoordelijkheid en je brengt het in evenwicht en harmonie met de andere goden om je heen en je leert om alles te vullen met licht. Dit versterkt op een natuurlijke manier je licht. Dit is precies waar je naartoe gaat en precies wat je nu begint te doen.

Licht verspreiden
Accepteer die glimlachjes die je van tijd tot tijd krijgt en verspreidt ze om je heen. Accepteer de gaven die je hebt en zoek er op de een of andere manier een toepassing voor; ook al is maar voor een kortstondige gronding van de energie. Zoek een manier om ze te gebruiken tot het punt waarop je je eigen bekwaamheden kunt zien en ze kunt aanbieden aan andere mensen. Ja, het kan soms ontmoedigend zijn omdat je rondloopt met je overtuigingen: "Oh, deze persoon doet dit hier en die persoon is met zijn training bezig. Als ik dat ook zou gaan doen, moet ik door dezelfde fasen gaan. Ik moet door hetzelfde proces gaan en het zal me jaren kosten om zo ver te komen." Wij zeggen jullie dat je dat op dit moment niet hoeft te doen. Je energie wordt wakker gemaakt door elk wezen daarbuiten en wanneer je begint in je energie te komen, in je passie te komen, zullen degenen die training nodig hebben of andere delen ervan nodig hebben daar heel snel naartoe geleid worden. Je hoeft dit niet tot in details te plannen, je moet gewoon je hart volgen en dat de weg laten wijzen. Laat god door je heen komen. Laat jezelf die energie weerspiegelen en wat het ook is, een religie, een healingmethode, een boek, een beeldhouwwerk of het werken met halfedelstenen, het doet er niet toe, als je erin gelooft, werkt het. Jij bent echt het centrum van je eigen universum en wij vragen je om dat te gaan zien bij elke actie die je onderneemt.

Voor velen van jullie is het heel moeilijk omdat jullie naar de aarde zijn gekomen met een onvoorstelbaar niveau van gevoeligheid om je werk te kunnen doen. Die gevoeligheid zorgt ervoor dat je alles voelt en je aarzelt direct om je energie naar buiten te brengen omdat je denkt: "Iedereen zal dat voelen, ik heb het recht niet om mijn energie naar buiten te brengen want iedereen zal dat voelen en dat zal inbreuk maken op andere mensen." Wij hopen dat je het tegenovergestelde ervan in overweging wilt nemen. Je draagt die energie met je mee omdat jij de enige bent die dat deel van Thuis naar de aarde kan brengen. Jij bent de enige persoon die dat stukje van de puzzel van Thuis hiernaartoe kan brengen en jij vraagt je af: "Ben ik wel goed genoeg om dit te dragen?" Iedereen Thuis vertelt je om door te gaan en dat stukje op het speelbord te brengen en ermee te spelen voor alles wat het waard is, want je hebt het verdiend.

Ontbrekende energie in het Universum
Velen van jullie doen bepaalde dingen niet omdat jullie denken dat die inbreuk maken of invloed hebben op andere mensen en wij zeggen jullie dat je dat ook inderdaad doet maar het is precies het tegenovergestelde. Jouw energie is de energie die ontbreekt in het universum en als jij haar voor jezelf houdt, kan de hemel op aarde niet voltooid worden. Jullie bezitten stuk voor stuk gaven en talenten, maar jullie gevoelens van ongeschiktheid, jullie gevoelens van niet goed genoeg zijn, zijn hopelijk kortstondige gevoelens die snel door je heen zullen gaan en dat je dan van daaruit verder zult gaan en je aanpassen want deze blokkades zullen de aarde ervan weerhouden om in beweging te komen en deze volgende stap te zetten. Jullie zullen merken dat het tempo sneller wordt en het volgende jaar zelfs nog sneller zal worden. Zie dit als een opwindende uitdaging. Zie dit als een kans. Wij vragen jullie om je energie overal aan te brengen. Wij hebben de Hoeder een oefening gegeven hoe je dit kunt doen. Want omdat jullie zo gevoelig en bezorgd zijn dat je energie op mensen en dingen terecht komt, willen wij niet dat het agressief gebeurt en daarom vragen wij jullie om de rug van je hand te gebruiken, bijna alsof je het fantaseert. Je hoeft niet daadwerkelijk je energie op iemand aan te brengen, maar als je het doet, stel je dan voor dat je het met de rug van je hand doet. Dat is niet agressief, het is gewoon het verspreiden van de energie waarvoor je binnen het universum verantwoordelijk bent geweest. Je verspreidt het karakteristieke deel van god en dat is nu nodig. Het gaat niet om één god die zich openstelt en zijn kracht her-innert. Het gaat om een planeet met wezens die in hun kracht staan en ontwaken uit de droom. Lieverds, jullie hebben gevraagd om hier te mogen zijn en velen van jullie hadden niet eens contracten die belangrijk voor jullie waren om op dit moment in dit leven te zijn, maar jullie wilden niet dat deze party zou plaatsvinden zonder dat jullie erbij konden zijn en hier zijn jullie dan. Jullie hebben het gemaakt. Wacht niet langer. Wacht niet op 2012. Wacht niet op de 11-11-11. Wacht niet op morgen. Begin nu met het verspreiden van die energie. Handel alsof het nu is en laat de spiegel je magie weerspiegelen. Let op wat er dan gebeurt. Geniet van de komende 21 dagen. Jullie zullen allemaal ten minste één reminder krijgen - en sommigen vele - van je magie, je gaven en je capaciteiten. Jullie hebben allemaal een unieke karakteristiek van het licht.

Er kwam een tijd dat de Hoeder begon te channelen zoals hij dat noemt. Hij las een boek van de Kryon energie en vroeg ons of wij Kryon kenden. En wij lachten en vonden dat hilarisch omdat wij Thuis niet van elkaar gescheiden zijn op de manier waarop jullie doen alsof jullie van elkaar gescheiden zijn. Wij zeiden: "Wij vinden dit prachtig maar we moeten je vertellen dat er een tijd zal komen waarop je de sluier zult wegdoen en dan zul je tot de ontdekking komen dat iedereen met dezelfde entiteiten heeft gecommuniceerd. Je zult ontdekken dat je hebt gecommuniceerd met een deel van jezelf."

Jullie worden goed begeleid op deze reis zolang jullie leren luisteren, zolang jullie leren om je grenzen op te rekken. Pak elke stap op en laat die door je filters gaan. Alleen omdat wij het zeggen is nog geen reden om het aan te nemen. Net als met nieuwe kleren zouden nieuwe ideeën eerst uitgeprobeerd moeten worden om te zien of ze passen. Wij hopen dat jullie ermee spelen en wij hopen dat je de stukjes die voor jou passen oppakt en de rest weggooit want er bestaan geen boodschappen die bij het naar buiten gaan elk hart zullen raken. Pak op wat jou aanspreekt en breng het naar buiten. Jullie hebben dat gedaan met gedachten, overtuigingen en ideeën. Jullie zullen nu beginnen je onderscheidingsvermogen te gebruiken voor licht. Het licht op jullie planeet is aan het veranderen. In feite verandert het niet - jullie veranderen en beginnen een deel van het licht te zien dat jullie niet eerder hebben gezien. Jullie denken dat licht fotondeeltjes zijn dat van de zon of van apparaten komen, maar wij zeggen jullie dat licht in het mensenlichaam wordt gevoeld als liefde en jullie staat op het punt om deze onvoorstelbare golf te voelen. En zodra je die golf voelt, steek je handen dan uit en houd de hand van een ander vast. Dat is de manier waarop je deze energie verankert. Dat is de manier waarop jullie in elkaars licht kijken en je spiegelbeeld ziet als een scheppend wezen. Wees daar trots op, lieverds. Wij zijn zo ongelofelijk trots op jullie. Jullie zijn de zonen en dochters van de koning en jullie her-inneren je je koninklijke erfgoed niet maar wij wel en jullie zijn op de juiste plaats op de juiste tijd. Dans met dit licht. Speel ermee. Weerspiegel het eerst om jezelf te zien en help dan de andere goden met het ontwaken uit de droom. Dat wordt genoemd: een samenleving die in zijn kracht staat. En jullie gaan momenteel die richting op met de snelheid van liefde. Geniet van de rit.

Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen elkaar met respect te behandelen. Jullie kijken in de ogen van god als jullie in elkaars ogen kijken. Zorg voor elkaar en open elke deur die je maar kunt voor je medemens want dan helpen jullie het collectief met het zetten van de volgende stap. Begrijp dat jullie een spel spelen en speel het goed samen.

Espavo, De groep.Bron: lichtwerker.com

Voeg toe aan: