Zoeken
 


Doorbraak nulpunt energie in Nederland!

Laatste wijziging: woensdag 29 juni 2011 om 13:22, 5218 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 29 juni 2011

(nulpuntenergie.net) Wordt donderdag 23 juni 2011 een gedenkwaardige dag als het om onze stroomvoorziening gaat? Wel als het aan ons ligt. Frank Collaris heeft op deze dag namelijk een eureka-moment gehad.

Na bijna vijf maanden van ranzendsnelle ontwikkelingen samen met Niburu, de 0.groep Nederland en iedereen die aangesloten is bij deze beweging zijn we er. Nog even geduld met (aan) vragen. Een instructiefilmpje voor zelfbouw komt eer zsm aan.

Wat u hieronder beschreven krijgt zal ervoor zorgen dat wij snel naar een stekkerloze maatschappij gaan waarin de mens niet langer afhankelijk hoeft te zijn van het reguliere elektriciteitsnet. Het systeem dat wij voor nu de  Star Coil gedoopt hebben kan namelijk een hoeveelheid stroom vertwintigvoudigen. En dit is nog maar het begin.

Deze (her)ontdekking is vier dagen oud en er valt nog heel veel te leren. Wat wij echter nu al hebben gezien en gemeten is niet te verwerpen, te debunken of te ridiculiseren. Verschillende soorten meetapparatuur zijn meerdere malen door het systeem gegaan. Ook is een zogenaamde kop-staart meting verricht. Wij konden onze eigen ogen moeilijk geloven, maar om de feiten kunnen we niet heen.
20 keer meer output (spanning), we keken naar echte overunity?

Dit systeem is zoals gezegd erg nieuw. De verwachting is dat hier nog vele malen meer uit te halen valt. Natuurlijk volgen er direct updates wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Onze intentie is de constructie nu te perfectioneren. Dit moet echt gebeuren want het werkt niet altijd optimaal. Waarom moet nog worden uitgezocht. Dit heeft te maken met de interactie van de accu die tot nu toe gebruikt is in de experimenten. Deze bepaalt de snelheid en misschien ook de frequentie. Daar zijn we nog niet zeker van en dit laten we voor nu in het midden. We komen er snel achter.

De Collaris Star Coil, hoe werkt het?

Vanaf een bronaccu wordt een laadaccu opgeladen van de star coil en een zogenaamde mosfet. De bronaccu dient er alleen voor dat er spanning en vermogen aanwezig is. Grote vermogens gaan niet lopen vanuit de bronaccu, deze worden opgewekt in de star coil. Dit gaat als volgt: Het circuit waar de NE 555 timer deel van uitmaakt zorgt voor een snelle schakeling van de stroom vanuit de bronaccu. Door deze snelle schakeling ontwikkelt zich een magneetveld in het midden van de star coil.

Dit magneetveld wordt verder versterkt met een externe neodymium magneet met het resultaat dat een magnetische vortex oftewel werveling wordt gevormd. Deze werveling is naar binnen gericht en trekt energie aan vanuit zijn omgeving. Deze energie wordt opgevangen door de spoel en naar de laadaccu geleid waarna deze volloopt met energie.

Dit is een eenvoudige en beknopte uitleg van wat er gebeurt in deze opstelling. Energie wordt dus uit de directe omgeving van de spoel omgezet en in de accu geplaatst.



Bouwschema "Collaris Star Coil" & Magnetische vortex beweging

Deze technologie heeft echter nog veel meer toepassingen dan alleen het opladen van accu's. Dit systeem kan tegen zeer lage kosten in vrijwel elk apparaat worden gezet waardoor we geen stekkers meer in het stopcontact hoeven te steken. Onze koelkasten, computers en telefoons hebben hun energiebron dan gewoon al in zich. Onze wens is natuurlijk dat deze technologie zo snel mogelijk wijd verspreid wordt. Het is de bedoeling dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Wij willen iedereen dan ook oproepen dit nu te doen.

Daarbij willen wij iedereen die hiertoe in staat is uitnodigen om deze constructie zelf te bouwen. Op dit moment is het systeem net herontdekt en gebouwd. Het resultaat was vrij duidelijk. Ons was het gelukt om er 20 maal de hoeveelheid energie in te stoppen ten opzichte van de bronaccu. Met andere woorden is er 20 maal meer energie uit de omgeving gehaald dan de bronaccu oorpsronkelijk leverde. Het getal 20 is geen maatstaf en moet worden gezien als een effect op dat moment met die bewuste opstelling.

Als u gaat nabouwen wilt u dan letten op de volgende zaken: Wanneer u zoekt naar de juiste frequentie is deze nog onbekend omdat de parameters veranderen. Wilt u erop letten dat de mosfet en de spoel niet te warm worden. Is dat het geval dan is het een aanwijzing dat het overunity effect niet optreedt en dat de laad accu direct uit de bronaccu wordt geladen. Hierdoor wordt de energie van de bronaccu grotendeels omgezet in warmte en zal dus verloren gaan.

Als beide redelijk koel blijven dan betekent het er geen grote stroom meer loopt van de bronaccu naar de laadaccu maar dat deze gevuld wordt door energie vanuit de spoel. Om een deugdelijke schakeling te maken is het raadzaam gebruik te maken van dikke stroomkabels tussen de accu's en de spoel.

Mocht u uw bevindingen willen delen of vragen hebben kunt u dit via de email doen: nulpunt@niburu.nl nulpunt@niburu.nl U krijgt altijd binnen twee werkdagen bericht terug.

Team Niburu & Frank Collaris

Attentie: earth-matters.nl



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: