Zoeken
 


De maansverduistering van 15 Juni, 2011 en de Mayakalender

Laatste wijziging: woensdag 15 juni 2011 om 08:27, 4997 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 15 juni 2011

De mensen die de mayakalender een beetje bestuderen zullen - in grote lijnen - ontdekken dat ons leven beinvloed wordt door positieve en negatieve Cyclussen van  energiegolven. Het is maar net hoe we die negatieve energiegolven vertalen naar onze werkelijkheid. De een ziet bijvoorbeeld het monetaire systeem instorten en vreest voor zijn spaargeld en pensioen. De ander gaat het instorten - van dit frauduleuze geldsysteem - juichend tegemoet, omdat men weet dat er na deze

relatief zware periode - en het opruimen van de oude energie - er plaats gemaakt wordt voor het nieuwe systeem, de nieuwe energie. Als mensen zich een beetje bezig houden met de astrologie - en de daarbij behorende zon en maansverduisteringen - dan weet men dat het ook in grote lijnen gaat om energiegolven - met een versnelling, misschien wel een enorme boost - die vele gebeurtenissen wereldwijd en in het persoonlijke leven van de mensen veroorzaakt. Nu zijn we - zoals vele van jullie wel weten - ook bij de Mayakalender in zo'n versnellende fase aanbeland. De negende en laatste fase heet de Universele Cyclus, wat betekend dat de wereld zoals wij hem kennen veranderd en snel ook. Waar normaal gesproken tientallen, tot honderden jaren over gedaan wordt, gebeurd nu terwijl je met je ogen knippert. De energie die vrij komt bij de dieptepunten van de nachten en de hoogtepunten van de dagen - in deze Universele cyclus van de mayakalender - is enorm en maakt ruimte voor gebeurtenissen in onze realiteit die nodig zijn om een nieuwe wereld te manifesteren.

De energie van het dieptepunt van de derde nacht en de maansverduistering

Nu is het al bijzonder dat - zo rond de maand Juni - er maar liefst drie zon-maansverduisteringen zijn, waar een hoop overlappende energie bij vrij komt. Midden in de maand Juni valt het dieptepunt van de derde nacht/Universele Cyclus op 15 & 16 Juni, 2011, wat een energie vrijgeeft die op dat punt het sterkst is. Wat ook - in het midden van de maand - plaats vindt is de maansverduistering op 15 Juni, 2011. Deze valt precies samen met het dieptepunt van de derde nacht/Universele cyclus van de mayakalender. Het is haast niet voor te stellen wat voor gecombineerde energieën hier vrijkomen en wat voor potentiële gebeurtenissen hier wereldwijd aan zitten te komen. Deze energie raast - naast al de andere energieën - de komende weken en maanden nog even door en als ik op dit moment kijk hoe het rommelt in en op onze aarde, dan zou het me niets verbazen dat er iets staat te gebeuren wat ons leven totaal zal veranderen. De mensen die waarden hechten aan het oude systeem zullen moeite hebben met deze situatie ook door gebrek aan kennis. De bewuste mens met kennis van zaken - over wat er om zich heen speelt - zal deze nieuwe energie omarmen en meebouwen aan dat nieuwe systeem die de behoefte van mens, dier of lichtwezen garandeert. Hier wordt geen angstverhaal neergezet, maar een realistisch beeld van hoe onze werkelijkheid simpelweg niet meer functioneert. Het is de overgang van de oude energie, naar de nieuwe energie dat nog vorm moet krijgen en dat kan soms voelen als de grip - over alles in het dagelijkse leven - te verliezen. Maar niets is minder waar, het is gewoon de schemerzone - tussen oud en nieuw - waar we nog in verblijven. Als we ons verbinden met het eenheidsbewustzijn dan doorbreken wij het breekpunt wat nodig is om alles en iedereen bewust te maken van wat er werkelijk toe doet.

Als het vuur eenmaal gedoofd is en de rook is weggetrokken, pas dan kunnen we zien wat voor mooie wereld wij samen hebben gemanifesteerd. 

Richard Insight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: