Zoeken
 


Het Einde der Tijd(en) !?

Laatste wijziging: dinsdag 7 juni 2011 om 08:48, 4257 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 7 juni 2011

Wake Up !

We leven op dit moment in een heftige wereld vol opstand, natuurgeweld en veel ellende om ons heen. Maar vanuit deze ellende leren wij heel erg snel veel lessen die wij mee moeten nemen om te begrijpen in welke wereld wij terecht gaan komen. Het Eind der Tijden wil niet zeggen dat de wereld vergaat, of dat wij uit de lucht vallen ( we hangen daar al in) het wil letterlijk zeggen dat dit het einde is van de tijd die wij nu de afgelopen 1000den jaren op deze manier beleeft hebben.

Na de berichtgevingen van 21 mei 2011 dacht ik dat dit spelletje wel over zou zijn, met de fabeltjeskrant inzichten die zich over de wereld verspreidt komen wij geen stap verder. Er zijn mensen die naar deze datum toeleven en zetten zo alles aan de kant of nemen juist alle risico's omdat de dag toch gaat komen dat de wereld zal vergaan.

De Wereld vergaat niet, we zijn net pas begonnen ! De eerst komende 1000den jaren zal deze nog steeds niet vergaan. Het eind der tijden wordt door mensen iets te letterlijk genomen, als we spreken over het Eind der Tijd, dan komen we beter in de buurt van de waarheid. Niemand zal precies weten als de wereld zou vergaan wanneer dat zal zijn. We gaan inderdaad een hele andere tijd in, een nieuw bewustzijn vormen en anders aankijken tegen de wereld, de wetten maar ook de mensen om ons heen. We stappen een stuk uit ons Ego en materie omdat wij weten dat niet alles om geld en spullen draait, maar Liefde voor de medemens en voor jezelf is het belangrijkste wat nu telt.

Een orkaan of een Tsunamie gebeurt allemaal niet voor niets. Het komt erop neer dat wij mensen er voor elkaar moeten zijn in goede en slechte tijden, geld en spullen willen niet altijd een ander helpen, en zo wel dan is het samen delen, zoals het hoort. Een orkaan verwoest veel huizen en levens, de mensen zijn letterlijk op elkaar aangewezen, hulp en liefde en daardoor creeer je een eenheid in een bestaan, en dat gaat nu de hele wereld over.

Macht en corruptie zal nu sneller aan het licht gaan komen en ook daar zal ons bewustzijn en kennis een groot deel in gaan veranderen, de tijd gaat snel, dat betekend dat wij ook erg snel opgeleid worden tot een veel slimmer en bewuster mens. Wij leren al door er te zijn en ze nemen ons op die manier mee in deze nieuwe energie en zo zullen jullie ook gaan merken dat de tijd steeds sneller zal gaan. Waarom er steeds verteld wordt dat er op een bepaalde datum de Wereld zal vergaan is mij ook nog steeds niet duidelijk, ik weet wel dat het paniek zaaien is en een negatieve benadering op ons leven. Door dit negatieve nieuws steeds weer naar buiten te brengen zaai je angst en angst is een lage energie en omdat wij mee moeten in deze Hogere Energie is dit niet iets wat nu van toepassing is.

Waarom zou de wereld nu vergaan ? We worden net wakker en we krijgen nu eindelijk de kennis die wij van nature bezitten als mens. We worden opgeleid maar ondertussen gewoon terug gezet in ons kunnen en wie wij werkelijk zijn. Materie staat daar los van en wij kunnen meer creeeren met de krachten die wij als mens bezitten dan geld ooit goed kan maken, als je weet Hoe zal je zien dat wij zelf kunnen creeren ik noem dit "Nieuwetijds Winkelen" jij bent degene die het leven creeert dus mensen make a wish, denk aan iets wat je nog zo graag zou willen, of wie je zou willen ontmoeten. Je zal zien dat deze materie of persoon binnen enkele weken voor je neus staat, op het moment dat je het niet verwacht. Als jij je leven zo leeft zoals het Universum dit van een mens verwacht dan zal je zien dat je daar goed voor beloond zal worden en dat is dan dik verdiend.

Er zullen op onze Aardbol veel veranderingen komen in de natuur, de zwaartekracht en het klimaat, de Aarde is aan het verversen en wil weer ademen en dat is ze nu letterlijk aan het doen. Maar de mensheid zal ook de ogen open doen en gaan inzien dat wij niet meer gebruikt willen worden als Slaven van de Staat, we werken nu altijd voor iemand die "boven" ons staat, ze bepalen wat wij verdienen, welke plantjes we wel en niet mogen kweken, welke medicatie wij mogen gebruiken, wat de prijzen zijn van de producten....regels regels regels. Het zal niet lang meer duren voordat deze mensen die denken alles voor de mensheid te bepalen niks meer te bepalen hebben, omdat zij ook van hun troon gestoten zullen worden, het wordt geven en nemen en niet meer baas boven baas, een eenheid op gelijkwaardig niveau dat is het streven van "De Nieuwe Tijd" en dat is dus meteen het "Eind der Tijd(en)" wat ze hiermee bedoelen.

De Theorien

Meneer de predikant Harold Camping heeft iets te diep in het goddelijke glaasje gekeken en weet zelf niet meer waar de klepel hangt. Als de wereld niet op 21 mei vergaat, dan maar op 21 Oktober, wat wil deze man nou ? In 1994 zou volgens deze meneer Camping de wereld ook al vergaan, van uitstel komt afstel en zo is het maar net. Je kan niet klakkeloos datums blijven prikken alsof je nog plek hebt in je agenda om erbij te kunnen zijn, de wereld vergaat ....kom je ook ? neem je zwem spullen mee het is nog een verrassing wat we gaan doen....

Volgens de Maya's zou het Eind der Tijden zich afspelen op 21 December 2012, ook daar kan ik me niet in vinden, hoewel de Maya's toch veel wijsheid meebrengen in hun Voorspellingen en inzichten zitten ook zij hier fout. Mijn visie en die van mijn gidsen is simpel. We vergaan helemaal niet, maar we krijgen wel rake klappen en die zijn ze al aan het uitdelen, maar we zullen blijven staan als mensheid, wij zijn een bijzonder maar raar ras wat ze maar al te graag bestuderen en van leren, mochten wij in groot gevaar komen met onze planeet dan zullen er hulptroepen klaar staan van andere planeten die ons daarvoor zullen behoeden, geloof of geen geloof ze zijn er al mee bezig.

We beginnen net te leven, dat merken veel mensen onder ons, zij snappen de lessen en hoe je kan werken met de Aardse energie, daar pluk je nou de vruchten van, er is geen tijd om te vergaan het wordt net gezellig.

Maar alles heeft 2 kanten, naast de mooie kanten ook de bizarre kanten en dan hebben we het over natuurrampen, dood en verderf, verdriet en corruptie, de strijd der machten en opstand. Soms moet je diep gaan voor je weer hogerop kan komen en we gaan heel erg diep maar allemaal met een reden. Na deze heftige ervaringen die veel mensen beleven in een grote massa....een eenheid....ze gaan heel anders in het leven staan en weten dat materie weg kan vagen maar de liefde zal altijd voortbestaan, keihard maar o zo waar.

De wereldwijde opstand vormt ook een eenheid en moeten zorgen voor meer respect voor Het Volk Zelf dat is weet een streven naar de eenheid en vrijheid in ons bestaan op ONZE Aarde. Een visie op het negatieve kan een positieve Boodschap geven en dat schijnt iedereen hier even te vergeten.

Zo zie je maar dat alle geloven andere inzichten hebben, maar zo ook leefregels, rituelen en andere vreemde ideeën over hoe wij moeten leven en wat er komen gaat. NIEMAND mag en zal weten wanneer iets plaats zal vinden, niet zoiets groots als dit. De wereld is in een grote transformatie en er zal nog veel gaan gebeuren waar de mensheid met open mond toe zal kijken, maar dat zal een eenheid vormen in ons bestaan en daardoor zullen wij de kern in ons zelf en in anderen gaan zien, en we zullen meer liefde en respect gaan krijgen onder elkaar. We zitten nu eenmaal allemaal op het zelfde "schuitje" en als er gevaar dreigt voor dat schuitje dan staan wij als 1 met elkaar klaar om voor onze aarde op te komen, waarom nu niet dan ? Waarom wel als het Voetbal Team moet spelen, helden op het veld met een gepimpte leren bal. ?...nee dat is belangrijk ?! Dan zijn jullie wel een eenheid ! Pas als de nood hoog is zullen jullie samenspannen wordt er gezegd en dat is ook zo, dan pas zullen jullie een eenheid vormen en de mensheid zal dan pas in gaan zien dat we allemaal 1 zijn en dat wij het hier met z'n allen moeten (over)leven en dat is precies wat er moet gebeuren. Het "Eind der Tijd(en)" is het begin van de Eenheid op Aarde.

Leef, geniet, blijf Positief en benader alles met Liefde


Liefs Mystica


Bron: http://www.theuniversalsociety.com

Attentie: aquariusage.comVoeg toe aan: