Zoeken
 


Buitenaardse mummie gevonden?

Laatste wijziging: maandag 23 mei 2011 om 10:32, 4789 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 23 mei 2011

Kan dit een mummie van een buitenaardse zijn? De foto was genomen in 1972 toen een team van archeologen van de Universiteit van Illinois een privé museum bezocht in Arequipa, Peru.

Terwijl het team verschillende tentoongestelde zaken bekeek werden ze uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in een speciale kamer achterin het museum waar de mummie werd bewaard. Deze foto is gemaakt door één van de leden van het team.

Volgens de gegevens van het museum werd de mummie door een groepje lokale mensen naar het museum gebracht. De groep doorzocht een aantal graven waarvan ze dachten dat het Inka graven waren in een bijna ontoegankelijke grot boven op een berg nabij Tres Cruces. De grot was versierd met allerlei vreemde symbolen van vliegende slangen die in de lucht exploderen en in een rivier vallen.

Toen de wetenschappers in 1996 terugkeerden naar het museum bleek dat het tot de grond toe was afgebrand nadat dieven alle artefakten gestolen hadden. De huidige lokatie van de mummie is een mysterieBron: quasi-mundo.nl

Voeg toe aan: