Zoeken
 


Overtuigend bewijs we staan op drempel nieuwe IJSTIJD

Laatste wijziging: maandag 12 januari 2009 om 15:46, 2696 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 januari 2009

 

De Russische Prawda publiceert een uitgebreid artikel met bewijzen dat we vlak voor een nieuwe ijstijd staan. Dit veegt de vloer aan met het gedoe over menselijk veroorzaakte globale opwarming. (AGW). Het is daarom superdom om miljarden belastinggeld te besteden aan hopeloze pogingen om de aarde koeler te houden. Mensen doen zich zelf de das om. Verstandiger zou dan bij wijze van spreken nog zijn om dat belastinggeld te besteden aan het warm houden van de aarde!! Waartoe wij overigens geen reden zien.
 
Het artikel van de Prawda   Earth on the Brink of an Ice Age 
 is bijzonder interessant en overtuigend. Een groot aantal argumenten wordt aangevoerd.

Onder andere maakt het duidelijk dat het hogere CO2 gehalte in de atmosfeer een gevolg is van de temperatuurverhoging en niet de oorzaak. De warmte maakt de CO2 los uit de oceaan, net als de koolzuur uit frisdrank vrij komt bij verwarming.

De periodes van de koude en warmte tijdperken die bestudeerd zijn door de AGW-aanhangers zijn belachelijk kort. Bovendien zijn er veel verschillende cycli die allemaal verschillende invloeden hebben.

Lees het artikel en stuur dit Vrijspreker-bericht door aan zoveel mogelijk vrienden en bekenden.
Stuur het ook aan beleidsmakers, zodat die zo snel mogelijk kunnen rondvertellen dat “zij dat altijd al wel gezegd hebben”.Bron: vrijspreker

Voeg toe aan: