Zoeken
 


‘Veilige’ vaccins? 2699 dode kinderen in 23 jaar..!

Laatste wijziging: donderdag 5 mei 2011 om 16:41, 4022 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 5 mei 2011


20 April 2011 (Source: Health Resources and Services Administration).

‘Veilige’ kindervaccins zijn verantwoordelijk voor maar liefst 2699 dode kinderen in in de afgelopen 23 jaar, zo meldt de Amerikaanse overheid de afgelopen week. ‘Deskundigen’ en wetenschappers blijven volhouden dat vaccins veilig zijn.

Ouders van deze en andere kinderen, van afgerondde rechtszaken, ontvingen schadevergoedingen van maar liefst US$ 110 miljoen. Dit bedrag wordt natuurlijk niet betaald als er geen aanleiding toe is.

Dit nieuws komt deze week, op het moment dat de Japanse overheid haar vaccinatie-programma stop zette, nadat maar liefst 6 kinderen stierven, nadat zij HIB-vaccinaties (meningitus (= hersenvliesontsteking)) hadden toegediend gekregen en inentingen tegen pneumo-coccen.

De cijfers die nu door de Amerikaanse overheid zijn vrijgegeven, zijn gebaseerd op schade door maar liefst 30 verschillende vaccins, die aan baby’s en peuters werden toegediend. Er is dus geen enkel vaccin feitelijk veilig te noemen. De cijfers komen van het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid, en specifiek van het departement van het  National Vaccine Injury Compensation Program, dat dus enkele dagen geleden deze cijfers vrijgaf.

In 2010 ontving deze afdeling maar liefst 13.797 aanvragen voor schadeloosstellingen, van gezinnen, die meldden dat hun kind geschaad was door, of zelfs gestorven was aan een vaccinatie.

Hiervan zijn dus inmiddels 2699 gezinnen/ouders gecompenseerd, en de meeste zaken liggen dus nog te wachten op behandeling..! Maar deze 2699 gezinnen zijn dus niet ‘zomaar’ gecompenseerd; er is dus wel degelijk vuur, waar deze heftige rook vandaan komt..!!

DTP-vaccin de grote boosdoener
Het meest gevaarlijke vaccin blijkt het DTP-vaccin te zijn, dat dus sporen bevat van difterie, tetanus en kinkhoest. Op dit vaccin was maar liefst 30% van de klachten van toepassing, 3979 claims, waarvan 696 zaken van overleden kinderen..!

Ondanks alle inspanningen van doktoren om de link tussen vaccins en autisme te ontkennen, blijken er ook 101 toegekende schadegevallen van autisme te zijn; een duidelijk teken dat vaccins WEL DEGELIJK de oorzaak van autisme kunnen zijn.

* * *

We brengen je nog graag in herinnering dat het krijgen van kinderziektes, een heel ‘normale zaak’ is voor een menselijk lichaam.
Sterker nog: het lichaam is in staat door deze ‘tests’ te komen en een sterker immuunsysteem op te bouwen! Kijk HIER eens naar een artikel dat eerder op WantToKnow verscheen. Over de gevolgen van hoe het achterwege blijven van de koorts, die gepaard gaat met het krijgen van de kinderziektes, een uiterst schadelijke consequentie voor het lichaam kan hebben..!Bron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: