Zoeken
 


Rainbow Eagle: Ruimtewezens, 2012, Aardeveranderingen

Laatste wijziging: maandag 2 mei 2011 om 10:03, 4115 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 mei 2011

In het volgende interview belicht Rainbow Eagle misvattingen over alien abductions, het jaar 2012 en de aardeveranderingen die momenteel plaatsvinden. De Maya’s hebben hier een speciale naam voor. Okla-Choctaw Indiaan Rainbow Eagle is een Wisdom Keeper en verantwoordelijk voor het Oude Inheemse Vredesschild. Rainbow Eagle heeft van de oudsten veel informatie ontvangen om waar gewenst of noodzakelijk te verspreiden.

Het is tijd om onszelf te evalueren, keuzes te maken, relaties te openen met het leven op Aarde, maar ook met de kosmische familie. Het is tijd om intelligent leven op andere planeten te accepteren en ons hiervoor open te stellen.

Onjuist geïnterpreteerd

Ervaringen van mensen die zijn meegenomen in een ruimteschip worden vaak onjuist geïnterpreteerd als een ontvoering. Het gaat in de meeste gevallen niet om een geforceerde ervaring, maar om iets wat de participant zelf verwachtte. De Blauwe Ster ziet Rainbow Eagle als Kachina, een tijd waarin zij die verwacht worden daadwerkelijk komen. Rainbow Eagle heeft overleg met de Maya’s en is bezorgd over de mensen die doemscenario’s omtrent 2012 verspreiden. In feite loopt een bepaalde natuurlijke cyclus af en vangt een andere aan. De Aarde, vrouwelijke energie, gaat door een verandering om zichzelf gereed te maken voor de nieuwe cyclus. De Maya’s noemen dit het ‘seizoen van toenemende activiteit’ wat doorloopt tot 2013.

 

 

 Bron: free-spirit-insight

Voeg toe aan: