Zoeken
 


De kracht van de kleine dingen

Laatste wijziging: maandag 2 mei 2011 om 09:17, 3813 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 mei 2011

Na bijna 10 jaar radiostilte sprak Alex Collier op de Exopolitics Earth Transformation Conference die afgelopen mei op Hawaï plaatsvond weer in het openbaar. Alex claimt dat hij sinds zijn jeugd bezocht wordt door menselijk uitziende wezens uit de constellatie van Andromeda. Zijn boodschap vibreert van onvoorstelbare schoonheid, liefde en toewijding en spoort ons aan om verantwoording te nemen, zowel voor onszelf als de prachtige planeet waarop we leven.

Hij geeft een aantal voorbeelden hoe we dat in ons dagelijks leven heel eenvoudig kunnen doen. En ondanks het feit dat de implicaties van de onderwerpen die hij belicht een onmetelijke reikwijdte hebben, laat hij zien hoe en waarom nu juist kleine dingen uit ons eigen dagelijkse leven van groot belang kunnen zijn.

Op zijn achtste, toen hij met zijn familie in de ongerepte natuur van Michigan, Amerika op vakantie was gebeurde het voor het eerst. Op kaarlichte dag, toen hij in het hoge gras verstoppertje aan het spelen was zag hij een sigaarvormig, zilverkleurig object in de lucht. Het volgende moment dat hij zich kon herinneren lag hij op een soort metalen tafel in een kamer met twee wezens om zich heen. “Waar ben ik?”, vroeg hij. “Je bent bij ons”, zeiden ze telepathisch. Hij voelde direct dat hij hen al heel lang kende. Later leerde hij deze kennen als Vasais en Moraney van Andromeda.

Op het moment dat hij zichzelf in het hoge gras hervond was het al avond. Hij liep naar zijn ouders en toen bleek dat er al een hele politiemacht naar hem op zoek was. Op zijn veertiende is hij voor de tweede keer meegenomen en in de jaren daarna is hij nog vaak bezocht en meegenomen. Zeer bijzondere ervaringen werden zijn deel. Zo kreeg hij op één van zijn reizen een monitor voor zich waarop hij taferelen met diverse personages te zien kreeg die hij direct als zichzelf herkende. Hij voelde dat hij naar zijn eigen vorige levens zat te kijken. Van alles passeerde de revue, hij zag zichzelf zowel als man en als vrouw, maar ook als androgyn en als diverse buitenaardse wezens. Dit maakte zeer diepe indruk op hem.

Bron / Lees zeker verder: Earth-matters.nl

 

 Voeg toe aan: