Zoeken
 


Buitenaardse implantaten

Laatste wijziging: woensdag 6 april 2011 om 20:59, 5804 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 6 april 2011

 

Individuen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens geloven vaak dat er implantaten zijn achtergelaten in hun lichaam. Tijdens routine röntgenfoto’s of MRI’s zijn er bij deze mensen inderdaad onverklaarbare objecten gevonden in hun lichaam.

 

Onder hypnose wordt vaak beschreven door ontvoerden, hoe er via een soort van operatie naalden worden ingebracht in de hersenen. Regelmatig wordt vermeldt dat er implantaten diep in de neusholte worden gebracht, en ook  handen, benen en oren worden genoemd.

 

Ontelbare implantaten zijn er in der loop der jaren verwijderd en bestudeerd door dokters en wetenschappers. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste implantaten niet langer zijn dan 3cm, en een breedte hebben van 1mm. De implantaten hebben de vorm van draad en onder de microscoop werd een complexe structuur waargenomen dat bestond uit vele verschillende lagen. Uitgevoerde tests hebben aangetoond dat de implantaten bestaan uit een grote diversiteit aan metalen en legeringen.

 

De implantaten bezitten hoge magnetische kwaliteiten en gloeien een fluoriserend groen wanneer blootgesteld aan ultraviolet (UV)licht. De implantaten zijn meestal bevestigd aan belangrijke delen van het centraal zenuwstelsel en onvoorzichtig uitgevoerde, medische ingrepen met als doel deze implantaten te verwijderen, hebben al vaak geleid tot ernstig, blijvend lichamelijk letsel, en in enkele gevallen zelfs tot de dood van sommige mensen.

 

De theorie van technici  is dat de implantaten waarschijnlijk ontvangers of verzenders zijn van een of ander signaal; dat wordt afgegeven door het zenuwstelsel? De mogelijkheid dat mensen worden gebruikt als ‘studieonderwerp’ is echt geen rare gedachte bij deze.

 

Ook onze eigen regeringen houden zich bezig met microchip implantaten: Onderzoekers meldden dat de technologie beschikbaar is om biometrische chips te implanteren in mensen, die vervolgens door satellieten van regeringen worden gemonitord. Er zijn geheime tests uitgevoerd waarbij 45 mensen, (waaronder filmsterren en kinderen van miljonairs) een zogenaamde ‘SkyEye’ geïmplanteerd hebben gekregen.

 

Meer over dit onderwerp is te vinden op: http://www.kronosworld.nl/Implant.htm

 

Love and Peace

 

Marieke Pril

 Bron: mariekepril

Voeg toe aan: