Zoeken
 


De eindtijd nadert (update- uitzending van 29 Maart)

Laatste wijziging: woensdag 30 maart 2011 om 10:34, 5332 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 30 maart 2011

Update:

Bekijk hier de uitzending van 29 Maart met Johan Oldenkamp.

Lees hier ook de eindtijd visie van Johan.

Is het einde van de wereld nabij?

Aardbevingen in Azië, een tsunami in Japan, onrust de Arabische wereld; voor eindtijd-aanhangers zijn het allemaal tekenen dat het einde der tijden nadert. In Uitgesproken EO een reportage over Nederlanders die zich op voorbereiden op de zogenaamde 'Doomsday'.

Bekijk de preview waarin Dik Veerbeek van Watchmen in the night vertelt over de opgeslagen voedselvoorraad voor het geval Nederland getroffen wordt door een watersnoodramp.

In het Achterhoekse Aalten beheren de Watchmen of the night een boerderij die slachtoffers van een mogelijke ramp kan opvangen. De bewoners zijn ervan overtuigd dat ook ons land wordt getroffen door een tsunami. Daarom leven ze volledig zelfvoorzienend. Ze verbouwen eigen voedsel voor het geval de winkelvoorraden tijdens een ramp niet voldoende zijn.

Bijbel

Ook evangelist Frank Ouwenheel bereid mensen voor op het einde der tijden. Hij vertelt christenen over het bijbelboek Openbaringen waarin beschreven staat wat er met de aarde gaat gebeuren in de eindtijd. 

Vertrek uit Nederland

Tenslotte meent Johan Oldenkamp dat in 2012 een grote omwenteling plaats vindt. Hij beroept zich niet de op Bijbel, maar op bronnen uit de Mayacultuur. Oldenkamp voorziet meer rampspoed, maar hij voorspelt daarnaast dat mensen een grote bewustzijnsverandering zullen ondergaan. Hij wordt daarin gesteund Petra Faile, die uit angst voor een toekomstige watersnoodramp vanuit Nederland naar Spanje is vertrokken.   

Gelooft u in een naderde eindtijd? Geef uw reactie onderaan deze pagina of via ons Twitterkanaal.

Bekijk eerdere EO-reportages over de eindtijd via onderstaande bronBron: uitgesprokeneo.nl

Voeg toe aan: