Zoeken
 


Bilderberg Meeting dit jaar in Zwitserland

Laatste wijziging: woensdag 23 maart 2011 om 19:12, 4426 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 maart 2011

Het hing al een tijdje in de lucht maar het lijkt nu officieel. De Bilderberg Meeting 2011 zal gehouden worden in het ressort stadje van St. Moritz, in het zuidoosten van Zwitserland van 9 tot 12 Juni. James P. Tucker Jr., de man die de Bilderberg groep al jaren op de voet volgt bevestigde deze week de mogelijke locatie.

Vorig jaar werd de Bilderberg meeting gehouden in Spanje waarbij diverse leden van We are Change (EU) aanwezig waren om hun ongenoegen te uiten. Ook dit jaar zullen vele leden van We Are Change uit zowel Amerika als Europa aanwezig zijn in Zwitserland om rapportage te doen over de bijeenkomst en onze ongenoegen te uiten. Daarnaast is het een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Ook vanuit We Are Change Holland zullen leden afreizen naar Zwitserland voor de jaarlijkse bijeenkomst.


De Bilderberg is de meest exclusieve en geheime club ter wereld. Om te worden toegelaten, moet je een multinationale bank, een multinational of een eigen land in je bezit hebben. Sinds de eerste vergadering in 1953 wordt de bijeenkomst bijgewoond door de top machtsmanipulatoren, financiële geesten en wereldleiders.

In 2009 wist We Are Change Holland dankzij Ramon Klijnstra als één van de eerste de deelnemerslijst van de conferentie te bemachtigen en publiceren, waardoor ook websites zoals infowars deze lijst verder over het net wisten te verspreiden.

Klik hier voor meer informatie over deze club.

 Bron: wacholland.org

Voeg toe aan: