Zoeken
 


HPV-vaccinatie-oproep gekregen? Doe mee als proefkonijn..!

Laatste wijziging: woensdag 16 maart 2011 om 15:47, 4039 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 16 maart 2011

Hoe is het mogelijk dat je als ouder je dochter van 12 jaar overlevert aan de 'medische wetenschap', door haar te laten injecteren met een experimenteel vaccin; het HPV-vaccin. Ondanks de meeste afgrijselijke bewijzen die we van over de hele wereld te zien krijgen, blijft het RIVM van Coutinho doorgaan met dit krankzinnige programma.

Het ter beschikking stellen (van je lichaam) aan de medische wetenschap, gebeurt door mensen die dat in hun testament bepalen. Na hun dood mag de medische wetenschap dan experimenten met hun lichaam uitvoeren. Maar stel je (als ouder) een lichaam (van je dochter) ook tijdens leven ter beschikking voor experimentele vaccinaties..?!

1,2,3, daar gaan we dan weer! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift 'CosmoGirl'? Zeg het maar?! Meedoen aan een experiment? Dat is zéker!

Ondanks dat Frankrijk heeft besloten dat 'Gardasil', het vaccin tegen baarmoederhalskanker, op een zwarte lijst staat (zie no. 22 op deze lijst), met mogelijk-potentieel-gevaarlijke medicijnen, besluit Nederland gewoon dóór te gaan met dit 'vrijwillige' vaccinatieprogramma..

Kennelijk is voor het RIVM de vrijwillige vaccinatiebereidheid de betreffende meiden (of hun ouders!) een vrijbrief om volop dóór te experimenteren, sámen met Big Pharma..!? Onder het motto 'Ze doen toch vrijwillig mee?', ben je kennelijk ook vrijwilliger geworden..!

De HPV-campagne van het RIVM, vallend onder het RijksVaccinatieProgramma (RVP), blijkt feitelijk één groot experiment te zijn. Zo simpel liggen de feiten. En ondanks alle waarschuwingen van wetenschappelijke medici, dienen deze vaccinaties jaarlijks doorgang te blijven vinden, aldus het RIVM in haar onmetelijke wijsheid.

Ondanks het feit dat ook de opkomstcijfers van vorige jaren duidelijk laten zien dat er een groot wantrouwen is bij de Nederlandse bevolking, meent het RIVM dat haar eigen doelstellingen kennelijk feilloos zijn. Het past in het straatje van de o.i. uiterst pedante heer Roel Coutinho, de directeur van dit overheidsbureau, dat de gezondheid van alle Nederlanders hoger zou dienen hebben zitten, dan het belang van hun partners, de Nederlandse farmaceutische industrie.x

Inmiddels is de nieuwe HPV-vaccinatie-campagne al zo'n 2 weken bezig! De GGD's zijn dit jaar een maand eerder begonnen en begin februari kregen de eerste meiden-uit-de-doelgroep al een oproep...

Het wordt daarom hoog tijd dat we hier opnieuw onder de aandacht brengen wat voor ongelooflijke schade deze vaccinatie kan aanrichten! We geven je hieronder een overzicht en vragen je deze informatie door te spelen aan (de ouders van) de meiden die de oproep hebben gekregen.

Waar het feitelijk op neer komt, is dat er op geen enkele wijze rekening wordt gehouden met de zeer ernstige bijwerkingen, op korte én lange termijn, die deze HPV-vaccinatie kan veroorzaken. Ondanks waarschuwingen van veel wetenschappelijke vakmensen, meent het RIVM tóch door te moeten gaan, met het 'heilige vaccineren', daarbij geen rekening houdend, noch waarschuwend voor de genoemde ernstige risico's.

Risico's die meegenomen zouden moeten worden bij de beslissing om te trachten de enkele honderden doden als gevolg van HPV-infectie per jaar, te voorkomen. Is het middel niet al veel slechter als de kwaal, wanneer je op de lange termijn nog niet eens de risico's in kaart hebt gebracht..?  Zojuist verscheen een -naar onze mening- erg goed artikel in het Reformatorisch Dagblad, met de oproep om te STOPPEN MET HPV-VACCINEREN!
Hier vind je het volledige artikel, maar  uit dit artikel citeren we de essentie van de -in onze ogen- krankzinnige beslissing om koste wat kost, deze vaccinatie-campagne dóór te zetten.!

Bron / Lees verder op Wanttoknow.nlVoeg toe aan: