Zoeken
 


Wereld Meditatie weekend: 11 – 12 – 13 Maart 2011, Elke dag om 20:11 uur

Laatste wijziging: zaterdag 12 maart 2011 om 12:24, 4332 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 12 maart 2011

Nu de aarde zo van streek is en de ene tsunami en aardbeving naar de ander plaats vindt is het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen in deze. Het bewustzijn van de mensen staat direct in contact met het bewustzijn van moeder Aarde. We kunnen deze gebeurtenissen rust geven en richting door volledig kalm te blijven en het licht der liefde te sturen naar deze gebieden. Daarom wordt er een

meditatie georganiseerd waar iedereen aan mee mag doen en ik stel voor dat je deze tekst overneemt en zoveel mogelijk verstuurt naar iedereen die je kent, via je mail, Hyves, Twitter, Facebook en jouw website. Nu is het moment om kalmte, rust en liefde te sturen en te verbinden als een geheel. Wij kunnen het verschil maken. NU!

  

Rust en liefde verbinden & uitstralen naar de wereld

NU is de tijd om kalm te blijven en licht te sturen naar de wereld om ons heen. Het bewustzijn van de mensen is verbonden met elkaar en moeder aarde en daar zijn al vele gebeurtenissen mee tot bedaren gebracht. Jij als spiritueel/Goddelijk wezen kan je met jouw licht verbinden met alle mensen in de wereld en het bewustzijn van moeder aarde en van daaruit gebeurtenissen voorkomen of richting geven.

 

 

Daarom wordt er nu een meditatie georganiseerd die voor drie dagen, drie meditaties vertegenwoordigd. Nl.

 

Meditatie weekend

Vrijdag      11 Maart 2011 20:11 uur

Zaterdag   12 Maart 2011 20:11 uur

Zondag      13 Maart 2011 20:11 uur

 

Intentie:

Rust, kalmte, healing en liefde uitstralen naar moeder aarde en de mensen op gebieden waar het nodig is. Visualiseer mensen die in contact & balans met elkaar en moeder aarde leven. Visualiseer rustige zeeën en rivieren, met de aarde in een vredige rustige voorjaar slaap.

 

 

Als je nu al je licht kan laten schijnen over deze gebeurtenis,

steek dan een kaarsje aan en visualiseer nu al wat hierboven staat.

Geef aan dat je deelneemt met deze massale meditatie onderaan, bij reacties.



Richard, Anna, Inezz, William & Titia



Bron: free-spirit-insight

Voeg toe aan: