Zoeken
 


Demonstratie 6 maart Malieveld Den Haag en Lieve Vrouwe Plein Amersfoort

Laatste wijziging: zaterdag 12 maart 2011 om 11:04, 5057 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 12 maart 2011

Naar het initiatief van Steve Beckow die op 6 maart een miljoenenmars in Washington heeft georganiseerd, komt er op het initiatief van SOPN een demonstratie op het Malieveld in Den Haag en op het Lieve Vrouwe Plein in Amersfoort. Ze zullen om 12:00 van start gaan.

Met deze demonstratie willen we laten zien dat er mogelijkheden zijn voor verbetering en dat we het samen kunnen verwezenlijken. Wanneer we ons verenigen in een gedeeld doel vanuit pure intentie zullen we verstelt staan van ons kunnen.

De punten waar wij voor willen staan zijn;

(1) Gelijkheid vanuit het mens zijn

(2) Volledige transparantie en openheid van overheidsinstellingen, banken enz.

(3) Vrije Energie naar buiten brengen

(4) De Natuur weer waarderen en respecteren

(5) Het delen van kennis zodat we allemaal vooruitgaan

(6) Eerlijke verdeling grondstoffen, wereldwijde overvloed

(7) Passend en kloppend Onderwijs creëeren

(8) Openbaring van het wereldwijde Buitenaards Contact

In het Midden-Oosten is de verandering naar de Nieuwe wereld al op gang en nu is het aan ons in het westen om de regering duidelijk te maken dat het beter kan. We hebben nu de kans om van het oude systeem te veranderen naar iets wat iedereen ten goede komt, wat al aan het beginnen is in Europa.

We willen iedereen uitnodigen die zich geroepen voelt om zijn of haar stem te laten horen in het teken van vrede, compassie, transparantie en positieve verandering. Het word weer tijd om in te zien dat we allemaal als mens op deze planeet samen leven en dat we er samen wat van maken.Bron: sopn.nl

Voeg toe aan: